Høy sosial verdi vs lav sosial verdi

Erotikk= høy sosial verdi

Når det kommer til erotikk, så er det en del ting man bør vite – feks hvor man ligger an når det kommer til så kalt sosial verdi – nemlig hvor godt man ligger an i den sosiale sammenhengen.

Klarer du å gå rundt på byen og snakke med det motsatte kjønn og få deg en erotisk opplevelse uten at det blir for kleint? Kan du kjøpe glidemiddel uten å gjøre det kleint for eksempel? Da ligger du kanskje såvidt innenfor den sosiale grensen man bør kjøre.

En ting man lett kan er å dømme folk ut i fra hva de har på seg. Nå mener jeg ikke om du synes det er pent eller ikke, men hvor rent det er og hvordan det tar seg ut.

Hårfrisyre er også noe man lett kan se hvordan folk tar seg ut. Ser håret fucka og fett ut, så skjønner du fort at dette er en person som egentlig ikke bryr seg så veldig mye om sosialverdi og damer. Det er desverre et faktum, et faktum de det gjelder sjeldent innrømmer. Selfølgelig kan alle ha en dag eller to de gir seg faen i hvordan de ser ut, men nå vedkommende dag på dag har fett hår, da skjønner du fort hvor vedkommende ligger i sosialverdi.

Kan sette folk i båser av sosial verdi

Selv er jeg kanskje en person som setter folk litt for fort i båser.
Ser man stelt ut og tar seg OK ut, så er man med en gang en kul person. Ser jeg der i mot en person som ser ustelt ut med fett hår og som lukter, så tenker jeg med en gang at dette er en person jeg ikke finner noe interesse for å bli kjent med.
Egentlig er jeg litt forvirret over hva denne posten handler om. Fikse damer/hvordan folk tar seg ut i samfunnet vi lever i – I guess.

Egentlig forstår jeg ikke hvor dette «Nei: Wow» og slikt kommer inn. Dette har sjeldent noe med sosialverdi – med mindre

Høy eller lav sosial verdi?

vedkommende aldri klarer å legge det fra seg, ikke klarer å la spillet ligge uten å tenke på det konstant og slike ting. Da er vi mer inne på dette med sosialverdi. Man kan da godt sitte inne å game en helt tirsdag kveld uten å bli stemplet som nerd. Begynner man å bytte ut wow mot å gå ut med kompiser i helgene, da har man heller et sosialproblem.

slik jeg ser det.


Høy sosial verdi

– Stor vennekrets
– Flere personer vet hvem du er utenfor de nærmeste vennene
– Utadvendt
– Mange kan fortelle historier/morsome hendelser av deg
– Har selvironi og klikker ikke fordi noen kødder med deg
– Sjeldent sur for småting
– Venner som har høy sosialverdi
– Er opptatt av/prater om/med det motsatte kjønn
– Ingen problem med å prate til ukjente personer av det motsatte kjønn

Lav sosial verdi

– Liten vennekrets (ofte bare en eller to personer som tar deg som «venn»)
– Ingen utenfor de nærmeste aner hvem du er når de hører navnet ditt
– Det finnes svært få «morsomme historier» om deg
– Lite utadvendt
– Venner som har lav sosial verdi
– Er sjeldent/aldri opptatt eller prater med det motsatte kjønn
– Store problemet med å prate med ukjente personer av det motsatte kjønn

Min tanke om hva sosial verdi er;
Andres tanker og meninger om deg. Dine egne tanker og meninger du gjør om deg selv. Egen tilfredsstillhet. Andres tilfredsstillhet ang deg

Legg igjen en kommentar