Hundebur og erotikk

Mange i SM-miljøet har en preferanse for å sette hverandre i et bur. Det er faktisk en pirrende lek som kan fenge flere enn de som er totalt hektet på sadomasochisme. Men et hinder for å sette i gang er selvfølgelig at passende bur ikke er så lett tilgjengelige. Men vi har funnet en løsning på dette problemet! Les videre og du får se.

Bruk et hundebur

Som alltid når det gjelder SM, er det et komplisert spørsmål hvorfor slike handlinger fremmer kåtskap. Vi skal la den delen av saken ligge. Som med all erotikk er det heller et spørsmål om begge synes det er gøy, og har utbytte av det. Buret er forså vidt også helt ufarlig, med mindre man mister nøkkelen …

Av åpenlyse årsaker er det ikke så mange passende bur til dette formålet i handelen. Det er neppe noe særlig bruksområde for slikt i dag, utenom det nevnte erotiske. Og sex-shoppene som bugner av erotiske leketøy har rett og slett ikke plass til å ta dem inn.

Utover å snekre det selv, er en løsning rett og slett å kjøpe seg et hundebur. På nettstedet billige-hundebur.com kan du se burene som kommer i forskjellige størrelser. Kanskje er det ett som passer til akkurat din partner?  

Tips: Se etter transportbur til 2 hunder. Når det er dobbelt så stort som en hund, nærmer vi oss menneskestørrelse.

Slik behandler du en hund

Hunder skal selvfølgelig behandles godt, men også disiplineres. Ta den gjerne med på biltur, men plasser den på betryggende vis i hundeburet. Da ligger det an til en spennende tur for herre/herskerinne og den lydige maskot.

Åpne bildøren og kommander partneren inn i buret sitt. Kanskje hopper den lydig inn, men noen ganger må man kanskje være litt streng. Deretter kan dere ta den faste rute til kolonialbutikken og tilbake. Dessverre er ikke parkene tilrettelagt for lufting av SM-partnere. Men uansett vanker det vel en godbit når dere kommer hjem?

Og hundeburet fungerer like godt hjemme i heimen. Legg en fin duk over det når det ikke er i bruk.

Husk sikkerhet

Et hundebur er nok ikke en blivende plass over lenger tid for et menneske. Det er ikke mulig å strekke seg, og det kan nok bli svært ukomfortabelt i lengden. Det er greit å ha satt en tidsramme som man overholder, og i ethvert tilfelle et kodeord for når moroa er over.

Legg igjen en kommentar