Anmeldelse av fleshlight: Handy Humper

Anmeldelse av fleshlight: Handy Humper

Nettbutikk: Hetenetter.no
Link til produktet: Handy Humper (549,- NOK)
Type produkt: Fleshlight, sexleketøy for menn.
Batteridrevet: Ja, batterier følger gratis med i pakken om du velger dette som et alternativ.

Tenk å få deilige følelser, friksjon og vibrasjon fra din herlige fleshlight – alt på en gang. Handy Humper Fleshlight gjør dette og mye mer – til en svært billig penge.

Handy Humper fleshlight. Foto: Hetenetter.no

Vi tok utfordringen på strak arm og bestilte en av de beste fleshlightene som finnes på det norske markedet. Håpet om å få en opplevelse så lik som overhodet mulig ”den ekte varen” var såpass godt til stede at jeg ga de 500 kronene det var verdt.

Så fikk jeg heller angre senere om jeg ikke likte den. Men sånn er det vel med alle forbruksvarer.

Forberedelse til bruk av fleshlighten

Før man bruker mannlige sexleketøy må man sørge for å varme dem opp først. Eller – det er i hvert fall en ganske grei fordel. Dypp den i varmt vann for å få den klar for action!

Etter at den er varmet opp til en OK temperatur er du klar til å nyte den multidimensjonale gleden som denne fleshlighten vil bringe.

Det første suget

Utformingen av Handy Humper fleshlight gir et bemerkelsesverdig sug som vil gi deg en opplevelse som likner ganske mye på en blowjob faktisk!

Dette suget alene vil gjøre det vanskelig å holde tilbake mens du nyter følelsene. Jeg ble faktisk overrasket over den følelsen man får i det man penetrerer fleshlighten første gang.

Friksjon og batteridrevet komfort

Innsiden av Fleshlight inneholder små konsentriske ”nupper” som gir friksjon og motstand når du bruker denne leken. Nyt denne friksjonen sammen med vibreringen, og du kommer til å få en rimelig heftig opplevelse!

Vibrasjonen gir en unik touch til dette produktet. Bestem deg på forhånd før du bruker denne funksjonen slik at du ikke blir forstyrret midt under akten.

Hva venter du på?

Relaterte kjøpsguider

Relaterte artikler om fleshlight

Legg igjen en kommentar