Hva må til for å lage en sexblogg?

Vi i Erotikkguiden ønsker egentlig ikke å lage så mye konkurranse for oss selv.

Samtidig har vi nå godt over 10 års erfaring med å skrive erotiske artikler på nett.

Flere av vennene våre har stilt spørsmålet:

«Hvordan lager man egentlig en god sexblogg? Må man dele personlige historier?»

Det er et spørsmål som er vanskelig å svare på. For det finnes så mange ulike erotiske bloggere der ute. Her er et knippe av de vanligste måtene å dele erotiske tema på:

  • Diskusjonsforum (som Nakenprat).
  • Samling av erotiske noveller.
  • Sexhistorier fra virkeligheten.
  • Flauser (ja – vi har skrevet en god del om dem…)
  • Anbefaling av sexleketøy.
  • Og mye mer!

I denne artikkelen skal vi kjapt gå gjennom de grunnene til at Erotikkguiden har blitt så ufattelig populær. Av en eller annen grunn virker det som at nordmenn elsker artiklene våre.

En god sexblogg eller en sexblogg?

Vel, vi fokuserer på det siste.

For om du skal lage en god sexblogg så blir du nesten nødt til å ha noe vettugt å komme med, og det er egentlig svært få av disse nye bloggene som har det. Kun informasjon de har sakset fra Google.no og regner med at folk biter fem på. Eller enda verre; ting de har funnet på pornofilm og kan tenke seg at det er noenlunde likt. For så å opprette en sexblogg uten helt å vite hva man gjør.

Vel, de har vi ikke så veldig mye sympati for.

Tips: slik skriver du realistiske sexhistorier

  • Kun skriv om ting du selv har opplevd. Unngå skrøner og løgn. Det er veldig lett å finne ut av om personen faktisk har opplevd det h*n skriver om.*

  • Skriver du om sexleketøy, så test sexleketøyene. Ingen er interessert i å leste forbrukertester fra noen som aldri har hatt god kjennskap til produktet.

  • Vær ærlig og åpen. Det gode med en sexblogg er at du kan være anonym. Erotikkguiden-teamet deler historier som veldig få har kjennskap til. Samtidig ser vi at tusenvis av nordmenn leser disse historiene hver måned; uten å virkelig vite hvem som står bak.

*= En av våre mest leste artikler er «hvordan sitte på ansiktet hans«. Her har en i Erotikkguiden-teamet delt sine absolutt innerste hemmeligheter om facesitting. Og ja – du får lest en god del juicy detaljer i den artikkelen.

Guide – Disse 6 tingene trenger du for å lage en god erotisk bloggVi har laget en liste over hva som skal til for å lage en god sexblogg:

1. Webhotell med eget domene.

2. Et greit og aktivt sexliv. Det er ikke noe vits å opprette en sexblogg om du er uten erfaring eller har en tørkeperiode på et halvt år når det kommer til sex.

3. Evnen til å formulere deg på en gode måte. Sexblogger som skrives at folk med tegnsettingsproblemer og skriveferdigheter på ungdomsskolenivå blir automatisk useriøse.

4. Nyskapende. Ikke noe vits i å på død og liv skulle kopiere noe av det store som har vært tidligere. Vi sier ikke at du skal finne opp kruttet på nytt, men det å nå opprette en blogg kalt «Flinke jenter» etter at Flinkepiker.org har holdt på en stund blir for dumt, og slike copycats går sjelden like bra som originalen.

5. Kjøre det opp med sextips til hvordan man kan få bedre sex.

6. Produktomtaler fra erotiske nettbutikker- som er de største leverandørene av sexleketøy på det norske markedet.

Klarer du å fylle disse seks punktene, så skal du se at du snart har en ordentlig sexblogg.

Hvordan lage en dårlig sexblogg?

Men skal du bare lage en helt random sexblogg for å se om den kanskje blir en smule populær, så kan du følge disse triksene:

1. Sett opp en blogg med blogg.no/blogspot.com.
2. Fyll den med dritt om seksuelle emner som du egentlig ikke bryr deg om eller har peiling på. Gjør den gjerne upersonlig uten historier fra virkeligheten.
3. Spam den rundt på internett i håp om at noen gidder å lese den.

Da har du laget en sexblogg.

Legg igjen en kommentar