Flause: sex på hotellet

Sex på hotellet

Vi har fått tilsendt en flause fra en av våre lesere som vil skrive om den gangen han var på hotellrom i Barcelona og skulle prøve å ta kvelden sammen med sin utkårede. Og som alle vet, på ferie er man litt kåtere enn ellers, så dette måtte nesten bare gå som det gikk…

Vi anbefaler for øvrig alle å skaffe seg noen erotiske leketøy før de drar på ferie, da det både er utrolig hyggelig og intimt å være på ferie fra før av i tillegg til at du kan utforske din partner mye mer og skaffe deg noen spennende opplevelser fra seksuallivet.

Her er noen av sexleketøyene som vi hadde med på ferie:

Hvis du skal pakke med deg sexleketøy på ferie, så må du være litt forsiktig.

Det er flere damer som har blitt stoppet på Gardermoen med en vibrator i kofferten. Uff – det kan være litt pinlig.

Flause – sex på hotellet

Jeg og dama skulle legge oss. Første dagen og vi var begge slitne. Som dere sikkert selv har merket så er mur et utrolig lytt materiale.Vi legger oss ,men plutselig hører vi : ååååååå …knirk…*stønn* osv…..jeg som ler av alt får megakrampe og brøler ut i latter og dama følger etter. Siden dette var utrolig lytt også til å være syden -standard hører man at flere bortover begynner å le. Litt smådifust hører vi en svenske stemme si: Gunnar, stopp.

Etter knirkingen å dømme stoppet ikke Gunnar. Uansett en god latter ,men det er ikke over med det. Vi sovner, men våkner igjen av de samme lydene og det kommer latter nok en gang, men folk vil jo sove. Siden det var så sinnsykt lytt klarte jeg ikke å annet enn å stå opp med sola som var rundt 6.30 Utrolig irriterende. Det syke var at dete fortsatte i 2 dager og til slutt ble jeg og irriteret at vi måtte si ifra til de det gjaldt og reseptsjonen. Kåte som de var ga de seg ikke og måtte bytte rom.

Hehe.

Sånn gikk det. Og har dere noen sexhistorier eller flauser som dere gjerne ønsker å dele med oss, så tar vi gjerne i mot dem. Bare å legge igjen en kommentar i kommentarfeltet om hvordan vi kontakter dere, så skal det være null problem å få det sendt ut til såpass mange folk.

hotellsex seng

Andre sexnoveller hos Erotikkguiden

Det å høre andre par ha sex på sydentur er vel nærmest vanlig for oss nordmenn.

Skal du lese om noen litt andre spesielle opplevelser, så kan vi anbefale disse artiklene:

Legg igjen en kommentar