Hvor lenge kan man ha sex?

Aldersmessig; hvor lenge kan man ha sex?

Spørsmålet er det mange som stiller seg når de grå hårene begynner å dukke opp og potensen kanskje ikke er den samme som den var i russetiden; hvor lenge kan man ha sex?

Med diverse hjelpemidler og samme partner til å hjelpe hverandre kan man ha sex til man er rundt 90 år. Det er fysiologiske fakta som ble presentert på TV3 under et program om sex – husker ikke akkurat hva det heter. Men det er ikke akkurat bred enighet blant den yngre garde om at det er særlig delikat med folk over 50 år som har sex.

Begynn med sex i tenårene

De aller fleste begynner å ha sex i tenårene. Eller, det vil si; rundt 90 % av alle norske ungdommer har hatt en eller annen form for

Mange kjøper sexleketøy som eldre kvinner.

seksuell aktivitet sammen med en partner før de fyller 20 år. Det er altså i tenårene at eksperimenteringen skjer, noe som er gunstig i og med at det legger en erfaring ekstra i kontoen for sex. Men disse unge folkene ble spurt på programmet om hva de syntes om eldre folk som hadde sex, og hvor lenge man egentlig kan ha sex aldersmessig?

«Man bør slutte i starten av 50-årene», var det jevne svaret blant britisk skoleungdom. Noe som faktisk strider tvers imot det som faktisk er tilfelle hos de aller fleste parforhold som er over 50 år. Mange er i høyeste grad seksuelt aktive til de er godt over 70 år, noe som kanskje er litt overraskende på de fleste unge mennesker.

Her er noen fakta om sex og alderdom som du kanskje ikke hadde trodd.

1. De aller fleste er seksuelt aktive til de er i 70-årene.
2. De fleste unge mennesker (under 20 år) tenker at sex er noe som er forbeholdt folk til og med fylte 50 år.
3. Mange eldre kvinner kjøper sexleketøy som følge av at de får lite normal sex etter at de har fylt 70 år.

Legg igjen en kommentar