Billig silikondildo fra Erotikknett

Kjøp deg en billig silikondildo fra Erotikknett

Tiger er navnet på denne svarte dildoen som har etter hvert rukket å bli svært populær hos internetts kunder da den både er billig og svært givende for kvinner som skal oppnå orgasme. Med sitt frekke og naturlige design er den ikke bare en bestselger for de som ønsker noe å stappe inn i vagina, men også til de som mener at det estetiske er vel så viktig som det praktiske. Dog må det også sies at det kanskje finnes finere dildoer enn dette, men en annen fordel er jo at den er laget av silikon.

I denne artikkelen skriver vi om to ting:

silikondildo

Fordeler med silikondildo

Silikondildoer er gode og enkle å bruke som følge av et par ting;

1. De varmer seg kjapt opp og oppnår en kroppstemperatur slik at dildoen skal føles så ekte ut som overhodet mulig. Ved kjøp av glassdildoer må det ofte være nødvendig med å varme opp dildoen på forhånd slik at du får best mulig følelse ved onanering.

2. Silikondildoer har også den unike fordelen ved at de er utrolig lette å renholde om man bare har gått til innkjøp av vibratorrens. Men du kan også koke dildoen i en kjele ved å tilsette noe zalo eller liknende – det fungerer vel så godt.

3. Så er det også sånn at silikondildoer ofte er svært rimelige i pris i forhold til veldig mange andre typer, så du kan spare inn en hel masse penger ved å kjøpe inn akkurat en slik dildo.

Erotikknett skriver følgende tips under dildoen:

«Det sies at du ikke bør bruke ett silikonbasert glidemiddel sammen med silikon vibratoren din, da den kan risikere å få noen virkelig stygge flekker.
På tross av dette, er det mange som mener silikon glid er det beste glidemiddelet å benytte sammen med sexleketøy av silikon.»

Kjøp altså inn et glidemiddel til å bruke med dildoen.

Så du må også huske på å kjøpe inn et godt glidemiddel sammen med den dildoen du kjøper – du vil tjene på dette i lengden da det er utrolig mye bedre å benytte seg av dildo om man legger til en dråpe glidemiddel i det hele.

Kjøp i dag!

Legg igjen en kommentar