Hvordan be ut en dame på date?

Hvordan spørre ut en dame på date?

Om du ikke er av typen som dater på internett og sånn, så kan det jo være tungt å ta steget ut når du skal spørre noen om date. Og spesielt menn sliter med å spørre damer om de skal bli med ut på et eller annet… vel, vårt råd er å bare følge de gamle klisjeene.

Dropp MSN, facebook ol. Gjør det på den skikkelige måten om du skal «be henne» ut.
MSN ol. skaper bare en enda mer usikkerhet når dere møtes face to face, i alle fall har jeg erfaring med det der. Prater liksom skikkelig åpent over tastaturet, så blir det bare enda mer lukker når man møter face to face. Man bygger liksom taket før grunnmurene på den måten, mener jeg. Face to face er grunnmurene.

Du merker om hun er interessert

Men en ting jeg lurer på. Man merker vel om jenta er interessert eller ikke?
Man merker vel en slags kjemi mellom en?
Selv har jeg aldri spurt face to face om følelser sånn med det første, jeg har merket det med en gang.
Klart, om man ikke merker det så stort på henne kan det jo bli litt vanskligere. På en annen side vil jo man merke om hun ikke er interessert i det hele tatt. Vansklig det der.

Kino + film = Beste løsningen på date?

Er litt enig i det noen sier her om kino. Det er ikke så veldig sosialt, og man blir jo ikke særlig kjent av å sitte å glane på et lærett hele

Kjøp håndjern eller noe som gave til daten.

kvelden heller.
Men jeg har gått for kino flere ganger før. Det er en veldig grei «løsning», man trenger liksom ikke diske opp med så stort og være redd for om hun kommer til å like det, om dere skjønner.
Beste her var vel Tensor sine ord. Den med film hjemme og noe mat virker jo helt super!

3 tips

3 tips for å spørre en dame om date er følgende:

1. Ikke vær sjenert. Ta kontroll og vis at du faktisk har lyst til å gå ut på date med denne kvinnen.
2. Vær litt kreativ i det du foretar deg. Det verste jenter vet er folk som er helt A4 og bare følger standardene på alt.
3. Det skader ikke å ta frem det romantiske i seg, og kanskje kjøpe henne en gave. Er du litt frekk, så går du inn på en nettbutikk og kjøper en velkomstpresang slik at dere kan fortsette daten i bingen senere på kvelden… men husk; en ekte kvinne sparer seg til date nummer 3.

Legg igjen en kommentar