Hvordan bli kvitt tidlig utløsning

Guide: Hvordan bli kvitt tidlig utløsning?

Mange menn ejakulerer fortere under samleie enn de selv eller deres partner ønsker. Så lenge det skjer sjelden er det sannsynligvis ikke noen grunn til bekymring. Men hvis du regelmessig får utløsning tidligere enn du og partneren ønsker vil du ha noe som kalles for tidlig utløsning. Tidlig utløsning er en vanlig seksuell forstyrrelse. Anslagene varierer, men noen eksperter tror det påvirker så mange som én av tre menn.

NHI.no (Norges HelseInstitutt) har en utmerket artikkel som omhandler tidlig sædavgang. Hvis man ønsker å vite hvor vanlig fenomenet er, så vil vi sterkt anbefale denne artikkelen.

Biologiske faktorer spiller en viktig rolle når det kommer til hvilke menn som sliter med tidlig utløsning. Hos noen menn er for tidlig utløsning relatert til erektil dysfunksjon. Du trenger ikke å leve med for tidlig utløsning – behandlinger, inkludert medisiner, psykologisk rådgiving og diverse sexleketøy/sexhjelpemidler vil hjelpe deg ut av krisen med dette problemet.

Hvor lang tid bør det ta før mannen får orgasme?

Det finnes ingen medisinsk standard på hvor lang tid det bør ta en mann før han ejakulerer. Man definerer vel problemet «tidlig utløsning» som et problem som oppstår dersom mannen eller hans partner opplever at han kommer tidligere enn det som er ønsket. Problemet kan oppstå i alle seksuelle situasjoner, også under onanering.

Du kan ha økt risiko for tidlig utløsning hvis du av og til eller konsekvent har problemer med å få eller opprettholde en ereksjon. Så mange som én av tre menn med for tidlig utløsning vil ha problemer med å opprettholde en ereksjon.

Dersom du har et medisinsk problem som fører deg til å føle deg engstelig under sex, for eksempel et hjerteproblem, kan

du ha en økt sannsynlighet for tidlig utløsning.

Men hvordan kan man behandle tidlig utløsning?1. Kjøp deg en penisring. Du vil holde mye lengre, og sexen vil generelt bli bedre.

2. Ikke la kvinnen alltid suge deg før sex. Dette vil gjøre at du holder ut kortere, og om du sliter med (veldig) tidlig utløsning vil du kanskje også komme allerede når hun suger deg..?

Dette er helt sant. Hvis du lar dama onanere eller suge deg før sexen begynner, så er det betydelig større sjanse for at du kommer kjapt. Det må du unngå.

3. Tenk på andre ting under sex. Kan høres noe merkelig ut, men mye av problemet ligger nok i psyken din. Kjør det opp med å tenke på fotball, jobben eller skolearbeidet… tro meg – det fungerer.

Relevant stoff – hvordan få bedre sex

Vi i Erotikkguiden har tidligere publisert en rekke gode artikler som omhandler det å ha sex. Mange av dem er myntet på den delen av befolkningen som ikke er særlig erfarne.

Det er tross alt dere som trenger godt og relevant innhold.

Her er noen av våre mest leste artikler:

Legg igjen en kommentar