Hvordan få han med på en lek – bruk kondom!

Det kan hende sexlivet er litt kjedelig. Ute er det mørkt og kaldt og selv om dere kunne kost dere under dyne, så skjer det ikke. Kanskje har dere gått lei av rutinemessig seksualundervisning, eller så er dere egentlig ganske fornøyd med fraværet av sex. Men et forhold uten nærkontakt er ikke nødvendigvis veldig bra. Dersom det er kvinnen som tar lite initiativ, kan det å leke med kondom være opphissende og lekent. Spesielt, når det finnes mange ulike kondomer, som kan gjøre sexen ekstra morsom Ta frem litt sexy undertøy og demp belysningen.

Ta deg tid

Overrask mannen er viktig en gang i blant. Han må ikke være for trøtt etter en lang arbeidsdag og ellers i godt humør. Ellers så kan han bli litt overrumplet og ikke ta det på alvor. Men om man tar seg tid, forfører ham med blikk og pirrende berøring, ja da kan det hende du får han med. Ta fram kondomet med tennene, og lat som det er noe helt annet du tenker på. 

Tenk dirty

Menn elsker kvinner med fantasi. Her fins det ikke grenser, men bruk den hele tiden. Vær sexy i bevegelsene og utfordre ham på alle punkt. Bruk gjerne glidemiddel med smak og lukt, og få han akkurat der du vil ha ham.

Nå kan du virkelig utfolde deg i spennende tanker, alt under trygge rammer. Mannen elsker deg for den du er, men er sexlivet kjipt, skal det ikke mye til før det er på sitt aller heteste igjen.

Bruk kondom

Det høres med ett ut som en festbrems, men lek med kondomet i hendene og virk overrasket over hvor langt du kan strekke den. Tre den på med munnen og tungen og du har han helt klart i dine hule hender. Bruk kondomer for hva det er verdt, på en leken og morsom måte, uten at det blir banalt. Det vil også sørge for å beskytte dere mot kjønnssykdommer, og ikke minst uønsket graviditet.

Vær opphisset

Det er ingen tvil om at man vil bli opphisset av en slik lek. Og det vil hjelpe dere begge til en ultimat nytelse under akten. Saftene smører selv uten glidemiddel i bruk. Det er feromoner i luften og det kan dere begge merke. 

Om man blir med på leken, vil man også enklere bli opphisset. Men sex er som alt annet, man må være i form og ha lyst. 

Kondomet kan hvert fall være en ny inngangsvinkel dersom man sliter med lyst til sexakten.