Erotiske fanpages på Facebook tjener gode penger

Erotikk på Facebook = penger i lomma

Har du sett disse Facebook-sidene som reklamerer med at de har de deiligste damene/mennene og viser villig frem damer i bikini?

Ingen har vel klart å komme unna dem. Alle har tross alt èn eller annen fjomp på vennelisten på Facebook som presterer å trykke ”liker” på alle bildene som kommer opp av herlige damer.

Dette er altså Facebook-sider som kan generere flere tusen dollar hver eneste måned.

Men hvordan tjener man penger på noe slikt?

Om du ser på flere av bildene er de fylt med en tekst ved siden av – såkalt bildetekst. Her legges det inn flere såkalte ”affiliate”-linker, altså linker hvor man kan selv generere penger ved å henvise til en tredjeperson som kjøper produktet.

Leser du litt rundt på internett om liknende emner, så ser du at Facebook har blitt ekstremt big business for veldig mange mennesker.

Om du ønsker å åpne en slik erotisk fanpage selv, så finnes det flere nisjer hvor folk velvillig klikker for å abonnere:

– ”Deiligste norske jentene”
–  ”Norske damer i bikini”

Eller så kan man eventuelt gå internasjonalt ved å bytte ut norsk språk med engelsk, bytte ut norsk affiliateprogram med et engelsk et og så videre. Det skal absolutt være mulig å tjene penger på dette om du vet hvordan du kan få mange likes.

Legg igjen en kommentar