Kvinner: Det mest horete vi noen gang har gjort

Betroelse fra kvinner – det mest slutty vi noen gang har gjort

Vi har samlet et knippe sitater fra en god del forskjellige kvinner som forteller om hvor mye horeri og “slutty” opplevelser de har hatt. Det kan være alt fra å suge en fremmed mann bak et busskur til å gå truseløs og kaste seg over den kjekkeste fyren på nattklubben. Uansett; her har du noen gode historier å kose deg med.

Her har du noen gode sexhistorier fra kvinners ekte opplevelser.


Kvinne 1:

“For 3 år siden skjedde dette, noe jeg egentlig verken er flau eller lite stolt av.

Jeg var på en fest og vil være den selvutnevnte gudinne som kan slå i bordet med noen leker. Selv tenderer jeg til å være litt lesbisk, så jeg fyrte det opp med “flasketuten peker på”. Det viste seg å bli ekstremt skittent, svært raskt. Ting gikk utrolig raskt, og etter at jeg hadde gitt tre-fire lapdancer og dratt av meg en del tøy endte jeg opp med å ha sex med en av deltakerne i min fars bil!

Det er vel unødvendig å si at det tok en stund før mine venninner helt skjønte hva som hadde truffet dem – og at det ikke tok veldig lang tid før ryktene verserte om min seksuelle tilnærming til fremmede folk… (men jeg ville gjort det om

Bruk glidemiddel når du har sex.

igjen!).”

Kvinne 2:

“Kort fortalt; jeg sto ute og røyket med en kompis av en kompis (han var riktignok veldig søt). Etter at jeg skjønner at vi får en svært god tone, så tar jeg han bare hardt i armen og fører han inn i bilen hans som står et lite stykke unna. Der suger jeg han lenge, før han penetrerer meg og vi ender opp med at hele kompisgjengen står og ser på mens han knuller meg i doggystyle og kommer hardt inn i meg…noe frekkere og mer skamløst tror jeg sjelden det er mulig å få til.”

Kvinne 3:

“Fredagen ​​før Halloween bestemte jeg meg for å ha en fest. Jeg inviterte flere av våre venner over, og 7 menn til å komme over tidlig for å oppfylle min kjærestes fantasi – nemlig en heftig gang bang med så mange menn som mulig. Bare fire av dem kom, men hun fikk det hun ville, og jeg har vel sjelden sett en så fornøyd venninne noen gang. En mann i hvert hull skaffet henne ikke bare orgasme, men en opplevelse hun aldri vil glemme.

Etter at festen ble avsluttet fikk jeg min egen fantasi til å bli oppfylt, nemlig en bukkake. Det var bare tre gutter, men de ga meg all oppmerksomheten jeg ønsket da jeg satt i midten og enten sugde dem eller runket dem. Du kan vel si at jeg var rimelig dekket med sperm etter å ha jobbet i vel 20 minutter for å fullføre alle guttene.

Selvfølgelig lager jeg ingen unnskyldninger for å være en hore. Jeg vet hva jeg er, og jeg vet hva jeg liker! Jeg vil gjerne gjøre det igjen!”

.
Powered by WordPress | Skjult kamera