Hvordan få ladet sexleketøy når du er på tur?

Det nærmer seg høstferie og veldig mange begynner å planlegge hytteturen. Stadig flere nordmenn er blitt avhengig av å ha med et sexleketøy tilgjengelig til enhver tid. Et godt sexleketøy trenger gjerne å lades opp for å brukes jevnlig så hva gjør man når man skal reise på tur?

For om du har har kastet deg på den grønne bølgen i Norge som skal bruke tiden sin i skog og mark så er det ingen selvfølge at du har strøm tilgjengelig. Dette kan være helt krise om du ønsker å fyre opp en liten rabbit eller en fleshlight.

Hvis du er usikker på hvordan du skal få ladet sexleketøy så må du først finne ut hvordan forholdene er der du skal. Hvis du skal på en hytte så sjekk om hytta har solcellepaneler for da kan det være mulig for deg å lade sexleketøyet dersom du har med et adapter. Strømmen her er 12V så man trenger ofte en liten omformer for å få den til å lade skikkelig.

Den beste måten å få kontinuerlig med strøm på sexleketøyet er å benytte seg av batterier. Dette er en veldig enkel måte å sikre seg selv strøm uansett om du er på en hytte, i en skog eller på fjellet. Ulempen er at batterier er svært lite miljøvennlig og at det koster en del penger. Hvis du kun skal på en tur så er det ikke dumt å bruke batterier.

En annen mulighet for å lade batteriene er å kjøpe en kraftig powerbank. Her kan du ha nok til å lade sexleketøyet opptil 5 ganger. Den kan brukes for å lade mobil og annet utstyr du måtte ha med deg på tur.

Til slutt så vil vi oppfordre til at det kan være sunt å ta en pause fra dingsene hjemme. Det er alltid fint å få et perspektiv på ting og alle har godt av en pause fra leketøy. Hvis du skal reise på tur sammen med partneren din så anbefaler vi å legge igjen leketøyene hjemme og heller se hva naturen har å by på til deg.