Funn av dildo fra steinalderen

Dildo fra steinalderen

Forskere har nå funnet det som kan være en dildo fra gammelt av. Spørsmålet arkeologene stiller seg er nemlig; er det en dildo eller et kjøkkenredskap?

Ut i fra bildene som verserer på diverse nettfora, så likner det utrolig mye på de vanlige dildoene som blir benyttet av dagens kvinner – men det er ikke brukt helt de samme materialene som blir brukt i dagens uforming av sexleketøy. Det kan derimot virke som om dildoen er laget i noe hardere former – enten ved stein, karbon eller metall.

Akkurat hvor behagelig en slik dildo er vil nok folk stille ganske store spørsmål til.

Sexleketøy har alltid fantes

Men det sier bare litt om at sexleketøy har alltid vært noe mennesket har benyttet seg av i ulike former. Andre former for sexleketøy har blitt funnet i deler av Italia, og fra steinalderen ser vi at mennesker har tegnet hulemalerier som indikerer ulike og avanserte former for sex.

Forskere hevder for øvrig at gjenstanden ikke kun ble brukt til å tilfredsstille kvinner, men kan også ha hatt en funksjon som et skaft. Dette er det dog ganske stor stridighet rundt, og det er vel ganske vanskelig å få alle arkeologer til å bli enige om hva såpass gamle ting ble brukt til.

Andre dildo-artikler

Ordet «dildo-artikler» høres rart ut. Men det er altså bare et begrep som omhandler andre bloggposter hvor du kan lære mer om dette fantastiske sexleketøyet.

Her er våre favoritter:

Legg igjen en kommentar