Slik finner amerikanerne sexpartnere på nettet

USA: Slik finner man sexpartnere på nettet

Sexdating på nett har tatt en ny vendig i USA. Ikke bare er det slik at man oppretter en brukerprofil, ser etter folk i «samme gate» som seg selv og kjører på med slibrige meldinger. Nå er det også slik at utrolig mange bruker nettet til å skaffe seg sexpartnere på en ganske uortodoks måte.

Det er faktisk slik at man annonserer på kjente nettsider at man ønsker seg en sexpartner i aften – og folk som er interesserte bes om å sende bilde og tilholdssted for å sjekke ut om de er interessante.

Moden dame i New York søker sex med yngre mann

Jeg kjenner til ett forhold rundt dette hvor en 40 år gammel dame jeg kjenner brukte nettstedet Craigslist til å sende ut en sexinvitasjon i New York. Rimelig åpen på hva hun ønsket og hva hun var – nemlig hot sex med en «unggutt» på 20-25 som følge av at hun var i et sexløst forhold med samme mannen på tiende året.

Kun minutter senere var det mange som hadde meldt sin interesse. Hun inviterte en av dem til et hotellrom på Manhattan hvor de hadde het og dampende sex – og tilbringte også faktisk natten sammen.

Historier som denne er faktisk ikke av det sjeldne slaget.

Etter å ha saumfart diverse nettsteder i USA har jeg funnet frem til en del ganske ville sexannonser. Noen er selvfølgelig av det litt mer kinky og spesielle slaget – hvor man enten ønsker dominanse, bruk av sexleketøy eller at den andre personen kler seg ut etter beste evne. Men det finnes også skremmende mange eldre og modne damer som ønsker et eventyr med noen unggutter som ser seg villige til å låne bort penisen sin noen timer.

Spørsmålet er bare om denne trenden kommer til Norge en gang. Husk; alt er større i USA. Også i sexindustrien.

Legg igjen en kommentar