Hvordan få tak i drømmedama?

Hvordan få tak i drømmedama?

Jess, det har seg da slik at jeg har møtt «drømmedama» kan fortelle litt om situasjonen. Dette scenarioet bygger på en reell historie om at det er en kar som prøver å få tak i drømmedama . Enkelt og greit; er det mulig?

Først kommer historien til denne fyren, deretter en del svar på hvordan du enkelt kan få tak i drømmekvinnen om du bare jobber hardt nok.

Jeg bor og jobber på en liten øy med ca 500 inbyggere, det kommer stadig en jeng svensker som vil jobbbe og tjene noe cash, og av og til så kommer det jo noen som ikke er direkte stygge å se på.

Har jo da fått litt kontakt med henne og gitt litt uttrykk for at jeg liker henne. Problemet er jo det at hun da prøver å være litt «hard to get» ikke så rart jeg er jo ikke den eneste i kompisgjengen som sikler etter henne ^^ men jeg er ikke av typen som gir opp så fort .
Jeg treffer hun nesten bare i helgene siden vi jobber på forskjellige arbeidsplasser og motsatt skift, så når jeg er sammen med henne så må jeg prøve å gjøre et godt inntrykk.

Vær selvsikker

Er det en ting livet har lært meg, så er det at du kommer desidert lengst med selvsikkerhet og det å være utadvendt! Vil si det

Du kan skaffe drømmedama.

nesten er alfa omega i alle slike situasjoner – Selvfølgelig finnes det jenter som faller for den forsiktige og sjenerte typen, men stort sett vil du komme langt med selvsikkerhet.

Nå er det jo litt vanskelig å bare være selvsikker helt uten videre om du ikke er det fra før, men det er en god del som kan hjelpe deg ganske mye på vegen til å bli selvsikker overfor henne. Den største faktoren her er selvbilde og tankegangen din når det kommer til denne «drømmejenta»
Innse overfor deg selv at hun liker deg, tenk litt som så at; «Jaja, hva har jeg å tape»

Konklusjon

Til slutt vil jeg tilføre en ting til det du har sagt. Du sier hun er hard to get, men jeg mener at det er alt for tidlig til at du faktisk kan vite om er hardt to get med overlegg eller hva.
Det er mange som misforstår det med å spille «hard to get». Det kan være 1. At hun rett og slett er av den sjenerte eller redde typen. 2. At hun faktisk ikke er interessert i deg. Men det skal du ikke tenke så mye på.

Dette er hvordan du enkelt og greit kan få tak i drømmedama.

Legg igjen en kommentar