Hvordan fingre en kvinne

Guide: Hvordan fingre en kvinne

Dette er en guide for deg som lurer på hvordan man skal fingre en kvinne.

Anbefalt produkt:

Det er veldig essensielt med et godt glidemiddel når man skal fingre da det både hindrer at det kan gjøre vondt i tillegg til at dama blir våtere og det er lettere å «jobbe».

Hva er målet?

Målet er å bli så god på fingring at du klarer å få kvinnen til å oppnå orgasme uten at det er sexleketøy eller noen

Kondomeriets eget glidemiddel.

penis involvert. Det skal dog sies at kvinner er forskjellige, og at ikke alle har lik mulighet til å oppnå orgasme ved fingring.

En god arbeidstilling er alfa og omega. Når du fingrer en dame må du være forberedt på at det kan ta litt tid. En god stilling er å sitte med bena i kors mellom hennes ben, på denne måten kan du bruke begge hender ute å bli sliten i lengre tid.

Prøv deg frem med ved å presse & masserer på forskjellige steder. Ikke være redd for å eksperimentere, samtidig som du hele tiden holder øynene og ørene åpne for hennes reaksjoner.

Prøv også å fingre inne i vagina

På ett eller annet tidspunkt foretrekker de fleste kvinner å få en eller to fingre inne i seg. Når dette skjer, kan du med fordel legge den andre hånden på den nederste delen av magen hennes. Eksperimenter med forskjellig trykk, gjerne samtidig som du bøyer fingren(e) du har i hennes vagina litt opp.

Deg er mye snakk om det berømte G-punktet
, men kvinnene r utstyrt med flere svært følsomme områder inne i vagina. De fleste er plassert mellom klokken 9 og klokken 3 dersom du ser for deg at klokken 12 er rett opp. Her gjelder det bare å kjøre på,, og trekke konklusjoner ut i fra hvordan kvinnen

Se for deg vagina som ett rør som er ca 10 cm dypt. Din oppgave er å masserer hver millimeter av innsiden både på oversiden og undersiden. Du skal være bortpå så og si alle nervetråder inne i vagina for full nytelse hos kvinnen.

Klitoris er følsom – pass på det

Klitoris er svært følsom og tåler ikke røff behandling, kjønnsleppene derimot kan nærmest sammenlignes med skaftet på

Fingring er en kunst.

mannens penis. På samme måte som nevnt i tipset over, kan du massere en og en kjønnsleppe mellom tommel og pekefinger.

En annen stilling dere med suksess kan prøve ut er at hun står på kne og du står bak henne. Stillingen er perfekt dersom hun kan like å stimuleres litt i/rundt anus også.

Med andre ord akkurat det samme som «når du tar henne i doggystyle«, bare at du her bruker fingrene i stedet for lillemann.

I denne stillingen vil du med litt trening kunne bruke tommelen på anus, pekefingeren i vagina og resten av fingrene kan du bruke på området rundt.

Som en bonus har du den andre hånden ledig å kan kjærtegne resten av kroppen hennes.Mange kvinner liker for eksempel at du stryker de over rumpeballene.

Legg igjen en kommentar