Hvordan introdusere sexleketøy i et forhold

Guide: Hvordan introdusere sexleketøy i et forhold

Hvis du har besluttet å bruke sexleketøy i forholdet, og du står for det du mener, så er det ingenting som skal avskrekke deg fra å prøve å få gjennomslag på det. Du trenger riktig motivasjon til å introdusere det, men når du har skaffet denne, så skal alt være på plass for en herlig opplevelse for deg og din partner.

Sexleketøy kan bringe moro inn i sexlivet ditt og du har sikkert lest på internett at et godt romantisk forhold er det beste middelet for god sex. Ingenting er så godt som å ha ordentlig og god sex med den man elsker.

Og det å ha med seg et par sexleketøy inn i akten skal ikke være sjenerende eller ødeleggende så lenge man har hatt en enighet om at dette bør bringes inn. Du skal ikke være så redd for å prøve ut nye ting, og en dildo til å penetrere damens vagina skal på ingen måte være ødeleggende – men bare svært, svært deilig…

Sexleketøyet – et verktøy for begges nytelse

Sexleketøyet skal være et verktøy til glede for dere begge. Ikke ta for brå avslutninger da alle sexleketøy bør bli godkjent av begge. Du må innse at innføring av eventuelle eksterne faktorer i ditt sexliv – selv om det er bare en dildo – kan være utfordrende. Kom i gang med noe uskyldig som glidemiddel eller massasjeoljer.

Det er kanskje ikke så lurt å kjøpe tre stk dildoer og en vibrator for så å kaste seg ut i det med en gang. Om man tar det litt rolig og bygger opp en slags database med sexleketøy, så skal du nok se at det går mye bedre.

Dildoer kommer i alle fasonger.

Ikke gå for fort frem – det er det alt handler om. Hold deg til enkle og skånsomme leketøy som vil være akseptable og trygge for begge. Din partner bør ikke bli skremt av det du bringer inn på soverommet, men må være i stand til å nyte det.

Den tredje viktigste du bør huske er at du ikke må bli avhengig av sexleketøy. Dine sexleketøy er en ekstern del av sexen, og ikke en person som følger med på kjøpet. Selv når du bruker et sexleketøy bør du prøve å oppdage nye måter å gjøre hverandre lykkelig uten den på.

Med andre ord, kort oppsummert, for å introdusere sexleketøy i et parforhold bør følgende faktorer stille sterkt:

1. Vær forsiktig med hvilke typer sexleketøy du bringer inn i forholdet.

2. Ta det rolig og avslappet.

3. Ikke bruk for mye penger på ekstremversjoner av merkelige sexleketøy. More is less.

Anbefalte sexleketøy-artikler for par

Anbefalt «startpakke» – dildo og glidemiddel

Vi har satt opp en «startpakke» for deg som ønsker å kjøpe noe som man kan kjøpe inn uten at det blir pinlig stemning eller at man føler at man har tråkket feil. Den består av to produkter – henholdsvis èn dildo og ett glidemiddel og koster til sammen under 300 kroner.

1. Dildo: Ballsy Super Cock

Det er viktig å starte med noe som ikke er så avskrekkende. Og hva er egentlig mindre avskrekkende enn en dildo som er prikk lik en penis?

Størrelsesmessig er den heller ikke så ulik gjennomsnittet for en mann i Norge.

Produkt: Ballsy Super Cock
Pris: 199,- NOK
Link: Klikk her.

2. Glidemiddel: Durex Play Caring

Det er heller ikke dumt å starte med et godt glidemiddel i sortimentet sitt. Noe av det aller første man bør kjøpe i starten av et forhold er jo nettopp glidemiddel – rett og slett fordi det er så utrolig mye bedre sex med enn uten.

Dette glidemiddelet er billig, inneholder aloe vera og er også kompitabelt med både kondombruk og ved analsex.

Produkt: Durex Play Caring glidemiddel.
Pris: 99,- NOK.
Link: Klikk her.

Håper at du har dratt nytte av artikkelen og at du er litt mer trygg på hvordan du skal introdusere sexleketøy i et forhold!

Legg igjen en kommentar