Kjøp Easy kondomer fra RFSU

Kjøp inn kondom fra RFSU

Kondomer har en preventiv virkning når det kommer til sex. Og man kan hovedsakelig si at det er to grunner til at man benytter seg av kondom ved sex – både på såkalte one night stands, men også med en kvinne du har holdt på med en stund/vært sammen med en stund. RFSU er et merke som tilbyr svært gunstige kondomer til ungdom som ønsker å gå til innkjøp av noe gummi.

Dette er grunner til at man skal velge å bruke kondom:

1. Det forhindrer deg i å bli gravid.
2. Man kan komme seg unna alle slags kjønnssykdommer ved å bruke kondom.

Så hva er egentlig forskjellen på de forskjellige kondomene?

Vel, om vi tar Easy kondomer fra RFSU som et eksempel, så er dette ganske enkle kondomer som både er lette å ta på, sikre med tanke på at de ikke sprekker og gunstige i pris. Med andre ord har du alt, med unntak av noe. Nemlig smak. For det er faktisk slik at utrolig mange kondomer er tilsatt smak slik at de skal smake best mulig når kvinnen gir mannen en blowjob.

Bruk kondom – unngå klamydia

Nå utføres de fleste blowjobs helt uten at mannen har på kondom, men det hender at man drister seg til å benytte seg av kondom også her, da det kan stå i fare for å bli klamydiainfeksjon fra halsen og ned på penis om man ikke benytter seg av kondom under blowjoben. Så vær klar på at kondom er det eneste sikre med tanke på kjønnssykdommer og liknende.

«6 kondomer i pakken. Denne typen kondomer kalles ungdoms kondomer, fordi de er ekstra enkle å sette på. »

Enkelt og greit.

Legg igjen en kommentar