Erotikknett erfaringer: Vår opplevelse med Erotikknett

Vi i Erotikkguiden har handlet erotiske leker på nettet i over 20 år.

Med såpass mye erfaring på området, så føler vi at vi også må dele av den kunnskapen vi har. Erotikknett.no er en av de lengstlevende nettbutikkene innenfor sexleketøy i Norge. Dette er en butikk som ble opprettet i 1999. Siden den gang, så har de forsynt «hele Norge» med voksen-leketøy som har piffet opp sexlivet hjemme.

Men hvor gode er egentlig Erotikknett?

Det skal vi fortelle deg nå.

Vår erfaring – pris, utvalg og leveringstid

Det er mange faktorer som spiller inn når man skal se om en erotisk nettbutikk er god.

Da vi vurderte Erotikknett.no, så var det primært tre hovedkriterier vi la til grunn:

 • Gode priser (sammenlignet med andre norske konkurrenter)
 • Godt utvalg
 • Rask leveringstid

Kostnad og priser

Når det kommer til priser, så ligger Erotikknett.no helt på det jevne.

Nettbutikken skiller seg verken ut negativt eller positivt. De aller fleste prisene ligger litt lavere hos Erotikknett sammenlignet med Kondomeriet. Når det er sagt, så er jo Kondomeriet markedets største butikk. Nettopp derfor kan de nok tillate seg å ta litt ekstra.

Fint utvalg av sexleketøy

En av tingene vi liker best med Erotikknett er at de kan tilby noe til alle og enhver. Vi setter også pris på at de «alltid» har bestselgerne inne i nettbutikken. For eksempel tror jeg at det aldri har vært et tilfelle over de siste 10 årene hvor Erotikknett har vært utsolgt for Lisa Ann fleshlight.

Til mange menns store glede.

I tillegg har Erotikknett et svært godt utvalg av sexleketøy til kvinner. Dildo, vibratorer og sexy undertøy er kategorier som de aller fleste kan tenke seg å utforske mer. Vi elsker også at nettbutikken både fører de største merkene (som Mr Rabbit), men også billigere og mer ukjente merker.

Det har aldri vært et tilfelle hvor vi ønsker å få tak i en vare – og hvor vi ikke har funnet leketøyet hos Erotikknett.

Tommel opp.

Lynrask levering

Litt lengre opp i artikkelen la du kanskje merke til Erotikknetts slagord?

Hvis ikke, så kan du få det servert her igjen:

Rask og diskrè levering er for oss en selvfølge

Erotikknett nettbutikk

Og ja: varene leveres lynraskt. Ofte kommer de i postkassen etter mindre enn 24 timer, noe som er helt spinnvilt.

Anonymiteten er ivaretatt. Pakkene som sendes ut fra denne erotiske nettbutikken er helt «sterile». Det vil si at det ikke er det minste hint om at pakken inneholder noe erotisk eller seksuelt.

Derfor er Erotikknett en god nettbutikk

Erotikknett er en av våre annonsører og en av de aller største erotiske butikkene i Norge, og omsetter for en god del hvert år. Nå har vi også fått lov til å ta i bruk deres bilder slik at vi kan presentere mange av deres produkter på en veldig ordentlig og gode måte. Sexleketøy fra hetenetter.no selges i stort omfang, og mange ser seg fornøyd på servicen og vareleveringen som de tilbyr. Her er i hvert fall seks gode grunner til å velge Erotikknett når man skal kjøpe inn noen godsaker til soverommet:

1. Diskresjon.

Alle utsendelser fra lageret til Erotikknett selges 100 % anonymt, og du slipper å tenke på at noen kan finne ut hva du har kjøpt. Først når du åpner den gråbrune boksen hjemme hos deg selv kommer de erotiske varene til syne. Med andre ord en veldig diskrè måte å kjøpe inn den nye dildoen din på.

2. Kjapp levering.

Erotikknett sender ut varer hver dag klokken 14:00. Med andre ord er det slik at om du bestiller før klokken 2 på formiddagen, så blir varene sendt ut fra lageret deres samme dag. Antatt leveringstid på enkle varer pleier å være 2-3 dager, noe som er hurtig i forhold til mange av de mindre erotiske nettbutikkene.

3. Alle varene er på lager.

Nettbutikken har en slik ordning at de fjerner alle varer som de er utsolgt for, slik at du skal slippe å bli fristet til å kjøpe noe du overhodet ikke har mulighet til. På denne måten kan du alltid være sikker på at du får kjøpt det du ønsker deg mens du blar deg igjennom godbitene i nettbutikken.

4. Ingen reklame i ettertid.

Erotikknett kommer ikke til å spamme deg ned med noen former for reklame etter at du har kjøpt produktene, verken i postkassen eller via mail.

Dette har kanskje endret seg over de siste par årene. Nå er det vel knapt noen nettbutikk i Norge som ikke følger opp tidligere kunder via e-post. Men skulle du ikke ønske å lengre få innhold fra Erotikknett, så er det veldig lett å avmelde seg nyhetsbrevet.

5. Lang erfaring.

I år (2021) fyller Erotikknett 22 år, noe som gjør den til en av bedriftene som har klart seg i veldig mange år og har en stabil kundedatabase. Dette er en nettbutikk drevet av folk som vet hva som skal til for å klare seg i et hardt marked, og som har veldig mange fornøyde faste kunder.

6. Lave priser.

Du kan jo prøve å finne noen norske nettbutikker som klarer å matche Erotikknetts priser… og uansett; når du kombinerer utvalg, hurtig utsendelse av produkter og de billige prisene så kan det vel knapt finnes bedre alternativer for kjøp av sexleketøy?

Hva mener andre om Erotikknett?

Vi i Erotikkguiden mener at vi nærmest er eksperter på å kjøpe sexleketøy på nett.

Vel…hvis det er mulig å være ekspert på noe så merkelig. 😉

Men vi respekterer også at andres meninger teller (minst) like mye som vår mening. Derfor har vi samlet et par artikler som viser hva andre har skrevet om Erotikknett på nettet:

Relaterte artikler

Vi har også tidligere publisert noen andre artikler om denne nettbutikken.

De kan du lese ved å trykke her:

Konklusjon

Vi kan konkludere med at vi er svært fornøyd med å handle hos Erotikknett.

Ikke bare har de lave priser (etter norsk standard). Det er også helt tydelig at de har inne en rekke basisvarer som de aller fleste kan kjenne seg igjen i. Antall dildoer og vibratorer er veldig bra.

Veldig mange erotiske nettbutikker handler inn varene sine fra billige Kina-produsenter. Det kan føre til at de er av lav kvalitet. Hvis det er èn ting som er helt tydelig med Erotikknett, så er det at de kun selger varer av ypperste kvalitet.

I tillegg kan du være trygg på at pakken du får i posten er 100 % anonym. Ikke engang postmannen vet hvor du har handlet. 🙂

Ofte stilte spørsmål

✅Når startet Erotikknett?

Nettbutikken begynte så tidlig som i 1999. I mer enn 20 år har Erotikknett forsynt kåte nordmenn med sexleketøy.

✅Hvilke varer anbefaler dere å kjøpe?

Utvalget er så stort at du kan helt selv bestemme hvilke erotiske leketøy du ønsker å kjøpe inn.

Vi bestilte henholdsvis èn dildo og èn vibrator da vi testet Erotikknett. Varene kom lynraskt.

✅Tilbyr Erotikknett diskrè og anonym levering?

Ja. Ingen vil vite hvor du har kjøpt pakken.

Hele esken er 100 % anonym og «kjedelig».

3 kommentarer om “Erotikknett erfaringer: Vår opplevelse med Erotikknett”

 1. Erotikknett er bedre enn Kondomeriet i mine øyne. Et supert alternativ til de «største» butikkene.

  Men kan man ikke kjøpe sexleketøy fra utlandet? Blir det ikke billigere?

  Svar
  • Hei Anne Mona. Vi har dessverre opplevd at å kjøpe erotiske leker fra utlandet gjør ting mye vanskeligere.

   1) Høyere kostnader i form av toll og moms.
   2) Lengre leveringstid.

   mvh
   Erotikkguiden-teamet

   Svar
 2. Jeg fikk mine varer i posten etter knapt 24 timer ,så jeg er superfornøyd!

  Nå skal jeg kose meg med giga-dildoen min 😀 hahaha

  Svar

Legg igjen en kommentar