Seks grunner til å velge Erotikknett

Derfor er Erotikknett en god nettbutikk

Erotikknett er en av våre annonsører og en av de aller største erotiske butikkene i Norge, og omsetter for en god del hvert år. Nå har vi også fått lov til å ta i bruk deres bilder slik at vi kan presentere mange av deres produkter på en veldig ordentlig og gode måte. Sexleketøy fra hetenetter.no selges i stort omfang, og mange ser seg fornøyd på servicen og vareleveringen som de tilbyr. Her er i hvert fall seks gode grunner til å velge Erotikknett når man skal kjøpe inn noen godsaker til soverommet:

1. Diskresjon.

Alle utsendelser fra lageret til Erotikknett selges 100 % anonymt, og du slipper å tenke på at noen kan finne ut hva du har kjøpt. Først når du åpner den gråbrune boksen hjemme hos deg selv kommer de erotiske varene til syne. Med andre ord en veldig diskrè måte å kjøpe inn den nye dildoen din på.

2. Kjapp levering.

Erotikknett sender ut varer hver dag klokken 14:00. Med andre ord er det slik at om du bestiller før klokken 2 på formiddagen, så blir varene sendt ut fra lageret deres samme dag. Antatt leveringstid på enkle varer pleier å være 2-3 dager, noe som er hurtig i forhold til mange av de mindre erotiske nettbutikkene.

3. Alle varene er på lager.

Nettbutikken har en slik ordning at de fjerner alle varer som de er utsolgt for, slik at du skal slippe å bli fristet til å kjøpe noe du overhodet ikke har mulighet til. På denne måten kan du alltid være sikker på at du får kjøpt det du ønsker deg mens du blar deg igjennom godbitene i nettbutikken.

4. Ingen reklame i ettertid.

Erotikknett kommer ikke til å spamme deg ned med noen former for reklame etter at du har kjøpt produktene, verken i postkassen eller via mail.

5. Lang erfaring.

I år (2011) fyller Erotikknett 12 år, noe som gjør den til en av bedriftene som har klart seg i veldig mange år og har en stabil kundedatabase. Dette er en nettbutikk drevet av folk som vet hva som skal til for å klare seg i et hardt marked, og som har veldig mange fornøyde faste kunder.

6. Lave priser.

Du kan jo prøve å finne noen norske nettbutikker som klarer å matche Erotikknetts priser… og uansett; når du kombinerer utvalg, hurtig utsendelse av produkter og de billige prisene så kan det vel knapt finnes bedre alternativer for kjøp av sexleketøy?

.
Powered by WordPress | Skjult kamera