Kjøpe sexleketøy til dama? Et par tips..

Damer elsker sexleketøy

Noen damer bare elsker å leke seg med diverse sexleketøy. Faktisk er det slik at hele Norges Kondomeriet øker i omsetning hvert eneste år som går, og dette til tross for både finanskrise og alt annet som skal hindre denne utviklingen. Nordmenn blir kåtere. Og damene er minst like ille som mennene.

Mange menn har en drøm om å se dama si leke seg med en dildo. Den beste måten å håndtere ditt ønske av å se din partner på i denne situasjonen er å fikse slik at hun føler seg komfortabel med dette.

Og deretter gå på internett og bestille en dildo og en vibrator til henne.

Fast forhold? Mer dildo!

Det er slik at gifte kvinner bruker mer dildo og sexleketøy enn single kvinner. Om du ikke tror det, så stikker du i hvert fall i strid med statistikken som en britisk undersøkelse nettopp viste.

Sexleketøy blir ofte oppfattet – av både menn og kvinner – som en pålitelig måte å utvide horisonter av de allerede seksuelle opplevelser som han eller hun har. Det finnes mange typer sexleketøy for damer; dildoer, glassdildoer, analkulter eller andre sexleketøy.

Så om du er mann og ønsker å kjøpe et sexleketøy til dama di; velg en dildo. Det sikreste og beste valget. Som regel ønsker alle damer/kvinner å ha en dildo i nattbordsskuffen uansett om de er single eller i et fast forhold.

Sjekk ut utvalget for dildo her!

Om du skal kjøpe noe til dama di; gjør det så konkret som mulig. Hvis det er negative aspekter i deres seksuelle praksiser som du og hun er begge klar over kan du prøve å presentere sexlekene som et potensielt pålitelig middel til å reparere noen ting i forholdet ditt. Dildoer kan komme som hennes førstevalg for en nybegynner.

Basix dildo. Foto: Kondomeriet

Dildoer som ser ut som en ekte penis

Dildoer som er formet som en vanlig penis vil være mer lett å bli vant til ganske enkelt fordi de er generelt utformet for å nøyaktig representere en penis. Et pluss er gitt at utvalget av realistiske dildoer er bemerkelsesverdig bredt, så hun vil sikkert finne en som passer henne.

Sjekk ut:

Kvinner bruker dildoer for penetrasjon, men de fleste bruker dem også for å stimulere områdene rundt eller på klitoris . Så ikke bli overrasket hvis din partner velger et produkt som er god til begge deler. Så dette er de tingene du bør tenke over når du kjøper henne et sexleketøy. Ingenting er for dumt – men pass på at du ikke kjøper den bredeste og største dildoen du finner bare fordi du virkelig har lyst til å se henne sprute over i den største orgasmen hun noensinne har fått…

Det kan nemlig slå ganske feil ut.

Legg igjen en kommentar