Kjæresten min ønsker analsex i kveld – tips?

Tips til analsex med kjæresten

Spørsmål:

Kjæresten min kommer over for å prøve analsex i kveld – dette har vi begge blitt enig om at skal være en god idè. Jeg har bare hatt veldig små ting opp der før (små dildoer og analplugger med minimal størrelse), så hvordan takler jeg smerten han vil forårsake?

(C) Kondomeriet. Husk glidemiddel til kondomene.

Jeg planlegger å ta en drink før han kommer slik at alkoholen kanskje kan hjelpe på å døyve smerten som kommer av analsex? Er det en god idè eller bør jeg velge en annen taktikk?

Noen tips?

Svar:

Først bør dere leke med hullet ditt. Ved å bruke disse små tingene først vil det løsne deg opp og gjøre deg klar for større «oppgaver» senere på kvelden. Deretter bør du gå videre til å skaffe glidemiddel på fingrene og føre dem opp i analen.

Det er viktig at dette gjøres på en så forsiktig måte som overhodet mulig – det er ingen grunn til at han bare skal dytte inn alle fingrene i en fei. Erfaringsmessig vet jeg at dette kanskje er den mest utfordrende biten – også mer utfordrende enn å få selve penisen inn i seg.

Når han skal ha inn pikken sin er det viktig at dere også gjør dette på en sakte måte. Jeg vil egentlig anbefale doggystyle for analsex da han kan trykke pikken sin mot rumpehullet ditt – og hvor du kan «kontre» ved å selv bestemme hvor langt bak du skal gå og hvor dypt han får penetrere deg. Igjen bør du gå sakte frem og be han ta sin tid slik at rumpehullet ditt justeres etter den jobben det skal gjøre. Etter hvert vil det naturlig komme en langsom og jevn rytme på sexen, og da er dere for alvor i gang. Når du føler deg komfortabel, så kan du gå raskere til verks.

Husk at du skal slappe helt av rundt dette og at det ikke kan være noe stress!

Liker damer doggy style?

Legg igjen en kommentar