Liste: de sykeste seksuelle fetisjene

Liste: de sykeste seksuelle fetisjene

Det har vært en undersøkelse i Storbritannia som gikk på fetisjer til folk. Undersøkelsen var naturligvis helt anonym, men sa VELDIG mye om sexlivet til veldig mange briter. Og jeg kommer til å skrive en del på denne bloggen om hva resultatene viste, og første del er nemlig en ting du nok har hørt mye rart om; fetisjer.

Her har man plukket ut de sykeste fetisjene som folk skrev opp. Jeg har oversatt dem direkte fra engelsk til norsk fra en annen nettside.

Dette var altså beskrevet som de sykeste seksuelle fetisjene som var «normale».

Full oversikt – syke fetisjer du neppe trodde fantes

Here you go.

1. Jeg blir seksuelt opphisset av at hunder bæsjer på brystet mitt.

2. Barneleketøy tenner meg. Ikke barn overhodet (er på INGEN måte pedofil), men de lekene som barn som oftest har tenner meg utrolig mye. Her er alt fra leketog til kosebamser.

3. Jeg har alltid ønsket å stå på buss eller trikk og runke. Rett før jeg kommer, så åpner jeg buksen og kommer ut over buksa til en dame i nærheten for så å bare løpe av bussen og vite at hun har mitt sperm nedover buksa. Det er en utrolig deilig fetisj jeg har drømt om i mange år, men som jeg aldri har fått fullført…

4. Jeg elsker å lukte på damers rumpe. Er ikke helt sikker på om det er lukten av bæsj som trigger meg seksuelt, men det å lukte på en god rumpe (dog ikke så veldig stor – skal helst være tynne) er det få ting som slår.

5. En fetisj bare jeg og kona mi vet om er at jeg elsker at hun tar på seg en strap-on og knuller meg knallhardt mens jeg selv onanerer. Aldri hatt noen fetisjer ut over det.

6. Jeg liker å sitte på toget og fantasere om at kvinnene skal bli med meg hjem. Noen ganger er jeg utrolig nærme å spørre noen søte damer om de har lyst til å bli med og ta en kopp kaffe. Det å sitte og vite at de reiser fra A til B er noe som virkelig pirrer meg.

Seksuelle fetisjer som har fått et eget navn

Det er også noen fetisjer som har fått en del oppmerksomhet fra litteraturen og forskningen. Dette er primært beskrivelser av menn og kvinner som har en seksuell dragning mot spesifikke ting i samfunnet.

La oss introdusere deg for noen av de mest interessante:

  • Nekrofili: seksuell dragning mot lik. Og folk lurer på hvordan bakterier oppstår? Blæh!

  • Frotteurisme: det å bli opphisset av å berøre andre mennesker i folkemengder. Dette er vel noe kvinner kanskje har opplevd på t-banen eller på konsert. Uff.

  • Litofil: seksuell dragning til stein. Jo – det finnes faktisk både menn og kvinner som gnikker kjønnsorganet sitt mot stein.

  • Xylofil: seksuell dragning mot trær.

  • Gerontofil: de som tenner på eldre menn og kvinner.

Legg igjen en kommentar