Full guide: forskjellene på en dildo og vibrator

Det er mange som har lagt inn en kommentar på bloggen her og spurt hva forskjellen på en dildo og vibrator er. Selv har jeg vært en ivrig sexleketøybruker i mange år og har vel kartlagt forskjellene for lenge siden – men det er åpenbart at folk lurer der ute, så jeg tenkte å lage en ryddig oversikt.

Her er forskjellen på dildo og vibrator

1. Pris.

Det er vanlig å kjøpe både dildo og vibrator til rundt 200-500 kroner, men fordelen med en dildo er at du kan få dem

helt ned til 99,- om du ikke ønsker å betale så alt for mye. Grunnen til at det som regel er en minstepris på vibrator på rundt 200,- NOK er

fordi teknologien ikke tillater butikkene (eller nettbutikkene…) å selge det billigere.

Det er altså slik at «vibrasjon koster å lage», som en kondomeriet-ansatt sa til meg en gang…funky!

2. Penetrering.

Mens en vibrator skal brukes til å «massere klitten», så skal en dildo brukes til penetrering akkurat som «ekte vare». Forskjellen ligger i at de egentlig har to helt forskjellige bruksområder, noe jeg egentlig ikke forsto før jeg kjøpte min første vibrerende greie.

Det mange gjør feil er å kjøpe inn en vibrator når de egentlig ønsker penetrasjon, mens det er færre av dem som kjøper inn en dildo i håp om å få klitorisorgasme…

3. Varighet.

Dette er riktignok et kontroversielt emne som varierer fra sexleketøy til sexleketøy, men jeg har en tendens til å bruke opp vibratorene mine mye kjappere enn jeg bruker opp dildoene mine. Nøyaktig hva grunnen er vet jeg ikke, men vibratorene kan begynne å virke litt sløve etter hvert…

I mine øyne vil en dildo holde (mye) lengre enn en vibrator til tross for at dette også er noe jeg anser som forbruksvare.

Konklusjon

Tror du på mine vurderinger gjennom mange år som sexlektøyentusiast, så vet du i hvert fall nå at det finnes en del forskjeller på en vibrator og en dildo. Håper artikkelen gjorde nytte og at du klarer å finne frem i jungelen av sexleketøy der ute!

Skal du ha billig og godt utvalg på enten dildoer eller vibratorer, så anbefaler vi Kondomeriet – en av de to største aktørene på sexleketøy i Norge. 🙂

Vibrator test: Topp 7 vibratorer som kvinner elsker

Legg igjen en kommentar