Pinlige sexhistorier

Pinlige sexhistorier

Vi har fått tilsendt noen pinlige sexhistorier fra folk som har opplevd ting i erotiske øyeblikk som de kanskje skulle vært foruten. Vi plukket ut et par av dem for å illustrere hvor pinlig det faktisk kan bli om du er maks uheldig.

Det er mange norske kvinner og menn som veldig ofte havner i kjipe situasjoner før, under eller etter akten. Dette er typisk situasjoner som det blir snakket om på gutte- eller jentekvelder over et glass øl eller vin.

Vi i Erotikkguiden tenkte at det å dele noen litt mindre hyggelige sexhistorier kanskje også kunne være til underholdning for våre lesere. Det å kunne levere god underholdning er tross alt en av våre favorittøvelser. 🙂

Så nå har vi samlet en del historier fra folk vi kjenner. I tillegg må vi innrømme at et par av disse historiene er noe vi har opplevd selv…

Vi kjører bare en kort oppsummering av hver pinlige sexhistorie.

#1 Tatt på fersken.

Klassikeren som veldig mange har vært borti. To unge mennesker har sex på et sted de ikke skal ha sex, og så dukker det opp noen som ikke skal dukke opp. I dette tilfellet var det broren til gutten som dukket opp mens han «gikk ned på» kvinnen, noe som etter sigende ikke skal ha gjort situasjonen særlig smakfull…

Og vet du hvor de hadde sex?

I sin mor og fars seng.

Faren gikk deretter til sønnen dagen etterpå og spurte om det hadde inntruffet.

Det er en rimelig kjip samtale å ha med faren. Etter vår mening en av de flaueste tingene som kan oppstå. Spesielt når man er en kåt og flau tenåring fylt med hormoner.

Hvor pinlig er det? 8/10.

#2 Den prostituerte var tvekjønnet…

En smell mange går på når de besøker sørøst-asiatiske land. Mange klarer å sjarmere sexgale turister i noen av de fattige landene i verden, og med det hører det en del gode historier til.

Blant annet den om mannen som tok med seg en tvekjønnet (pupper, men ingen mus…) «kvinne» hjem på hotellrommet og ikke fant ut før rett før akten skulle begynne at det var noen ugler i mosen.

Det å ha gått rundt i Kambodsjas gater med en mann hånd-i-hånd er vel ikke toppen av lykke sånn sett i etterkant..?

Uansett er det heldigvis slik at man kan avbryte samleiet hvis man finner ut at personen er tvekjønnet/»ladyboy».

Moral i historien får også bli: ikke ta med deg prostituerte hjem etter en tur på byen i Asia. Holder du den regelen, så overlever du nok det meste der nede. 🙂

Hvor pinlig er det? 5/10.

Når vi tenker oss om: hvorfor er det slik at noen ladyboys velger å lure menn til å tro at de er kvinner? Det vil jo uansett komme frem før man har sex. Vi i Erotikkguiden mener bestemt at det å ha klar og tydelig kommunikasjon før man hopper til køys er viktig. Spesielt angående så sentrale punkter som sitt eget opprinnelige kjønn.

#3 Analsex gone wrong

Det aller pinligste jenter vet i senga er når de får uønsket oppmerksomhet av en eller annen art. Som når analsexen ikke går så bra som den skulle, og det kommer avføring ut i etterkant.

Vel, det har skjedd med en del jenter – og det kommer til å skje i fremtiden.

Som hun skriver er det «som å like gjerne ta avføringsmiddel». Episoden skjedde på en hjemme alene-fest der verten tok med seg vedkommende opp for å bokstavelig talt dundre løs i hennes flotte stump. Uansett; det gikk ikke som det skulle.

Og da foreldrene kom hjem, så ble den pinlige sexhistorien historie. Foreldrene mokket opp døren til soverommet, gutten skvatt til og trakk seg fort ut av jentas rumpe. Og avføring sprutet ut som følge av høyt trykk.

Den historien tar faktisk kaken.

Hvor pinlig er det? 10/10.

Siste ord

Har du noen andre pinlige sexhistorier, så er det bare fritt frem å sende de til oss. Eventuelt kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet med sånn cirka hvordan det utspant seg, så skal vi nok se om vi ikke klarer å presse det inn blant alle kvalitetsartiklene her.

Andre artikler du kanskje vil like

Legg igjen en kommentar