Pinlige sexhistorier

Pinlige sexhistorier

Vi har fått tilsendt noen pinlige sexhistorier fra folk som har opplevd ting i erotiske øyeblikk som de kanskje skulle vært foruten. Vi plukket ut et par av dem for å illustrere hvor pinlig det faktisk kan bli om du er maks uheldig.

Vi kjører bare en kort oppsummering av hver pinlige sexhistorie.

#1 Tatt på fersken.

Klassikeren som veldig mange har vært borti. To unge mennesker har sex på et sted de ikke skal ha sex, og så dukker det opp noen som ikke skal dukke opp. I dette tilfellet var det broren til gutten som dukket opp mens han “gikk ned på” kvinnen, noe som etter sigende ikke skal ha gjort situasjonen særlig smakfull…

Hvor pinlig er det? 8/10.

#2 Den prostituerte var tvekjønnet…

En smell mange går på når de besøker sørøst-asiatiske land. Mange klarer å sjarmere sexgale turister i noen av de fattige landene i verden, og med det hører det en del gode historier til.

Blant annet den om mannen som tok med seg en tvekjønnet (pupper, men ingen mus…) “kvinne” hjem på hotellrommet og ikke fant ut før rett før akten skulle begynne at det var noen ugler i mosen.

Det å ha gått rundt i Kambodsjas gater med en mann hånd-i-hånd er vel ikke toppen av lykke sånn sett i etterkant..?

Hvor pinlig er det? 5/10.


#3 Analsex gone wrong

Det aller pinligste jenter vet i senga er når de får uønsket oppmerksomhet av en eller annen art. Som når analsexen ikke går så bra som den skulle, og det kommer avføring ut i etterkant.

Vel, det har skjedd med en del jenter – og det kommer til å skje i fremtiden.

Som hun skriver er det “som å like gjerne ta avføringsmiddel”. Episoden skjedde på en hjemme alene-fest der verten tok med seg vedkommende opp for å bokstavelig talt dundre løs i hennes flotte stump. Uansett; det gikk ikke som det skulle.

Og da foreldrene kom hjem, så ble den pinlige sexhistorien historie. Foreldrene mokket opp døren til soverommet, gutten skvatt til og trakk seg fort ut av jentas rumpe. Og avføring sprutet ut som følge av høyt trykk.

Den historien tar faktisk kaken.

Hvor pinlig er det? 10/10.

Har du noen andre pinlige sexhistorier, så er det bare fritt frem å sende de til oss. Eventuelt kan du legge igjen en kommentar i kommentarfeltet med sånn cirka hvordan det utspant seg, så skal vi nok se om vi ikke klarer å presse det inn blant alle kvalitetsartiklene her.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera