Våre favoritter: 6 deilige sanger å ha sex til

Noen sanger er bedre enn andre å ha sex til – så enkelt er det bare. Noen liker at det dunker litt, mens andre foretrekker litt roligere sanger slik at romantikken ordentlig kommer frem. Dette avhenger selvfølgelig på hvilket humør man er i under den romantiske seansen.

Selv hører jeg på musikk hver eneste gang jeg har sex. Det har nærmest blitt en avhengighet.

Skal man tro denne tråden på Quora, så er det veldig mange som har det på samme måte.

I diskusjonstråden er det blant annet en som skriver:

Jeg trodde alle hørte på musikk når de hadde sex. For meg handler en god sex-spilleliste på Spotify om å føle dype relasjoner både mentalt og fysisk med personen jeg har samleie med.

Brukeren «Joseph» på Quora

Skal jeg være ærlig, så føler jeg mye av det samme. Det er noen sanger jeg kan høre på når jeg sitter og jobber foran PC-en (som nå…) og tenkte: WOW! Denne sangen har jeg hatt noen deilige orgasmer til!

Hvis du har klikket deg inn på denne artikkelen, så er du etter all sannsynlighet på jakt etter noen gode sanger å ha sex til. Det skal jeg gi deg.

Liste: Mine favorittsanger å ha sex til

1. Aerosmith: I don´t wanna miss a thing.2. Toni: Natalie3. Deadmau5 – Strobe (Radio edit)4. Den svenska bjørnstammen- vart jag mig i världen vänder5. Medina – Vi to6. Backstreet Boys – Shape of my HeartOm du ikke klarer å få noe gunstig ut av disse, så finnes det mange slike lister rundt om på internett. Nå vet jeg ikke nøyaktig hvilke nettsider som kan anbefale noe slikt, men jeg kan nærmest garantere at du finner noe bra dersom du leter godt.

Forskjellig type sex – forskjellig type sanger

Du ser at listen består av en rekke forskjellige sanger. Alle er gode å ha sex til – men på sin egen måte. «Shape of My Heart» med Backstreet Boys er naturligvis ikke den sangen som det fungerer å ha «eksplosiv doggy style» til. Men sangen er helt utmerket hvis du har en nær og dyp relasjon til en partner som du ønsker å ha sex med i 30-45 minutter.

Deadmau5 er vel mer en sang som fungerer utmerket hvis du skal ha det litt røft og tøft.

Det å bli dratt i håret mens du har staken hans langt ned i halsen til en god teknosang er på min topp 10-liste over opplevelser jeg har i hverdagen. 😉

musikk under sex

5 grunner til at det å høre på musikk kan gi deg bedre sex

  • Det å høre på musikk under sex kan få deg til å fjerne noen sperrer. Mange – og spesielt kvinner – er redd for at de høres rare ut når de har sex. Hvis du har musikk på i bakgrunnen, så vil en del av din støy gå i ett med musikken. På den måten slipper du å «holde igjen» lydene når du har sex. Dette fordrer naturligvis at du har musikk på et ganske høyt volum.

  • Musikk reduserer stress. Har du noen gang vært til sengs med en mann som har slitt den med å få opp? Etter all sannsynlighet er det ikke ereksjonsproblemer – men stress. Spesielt hvis han er under 50 år.

  • Musikk under sex kan hjelpe personer med å bli kvitt nervøsistet. Veldig mange unge kvinner og menn er litt flaue over måten de ser ut på. Andre er nervøse for at de er dårlige i senga. Noen fine toner fra Medina eller Backstreet Boys kan hjelpe med å bli kvitt nervøsiteten. Tro det eller ei.

  • Rytmen i musikken kan gi rytme i sexen. Dette er spesielt viktig hvis dere tidligere har slitt med å ha god sex sammen. Nettopp derfor er det viktig å ha en litt kjapp tekno-sang hvis man virkelig ønsker å bli tatt hardt av mannen sin. Tro meg: jeg har erfaring på dette området.

  • Musikk kan også fungere som en «ice breaker» med en ny partner. Det er ikke akkurat ofte at man begynner med dirty talk fem minutter etter at man har møttes. Men om du setter på «sexual healing» på første date, så får dere kanskje noe erotisk å snakke om? 🙂

PS! Full liste kan leses på Psychologytoday.com.

Ofte stilte spørsmål

?Er det sånn at det ALLTID er best å høre på musikk når man har sex?

Nei, det er ikke alle som setter pris på musikk i erotiske situasjoner. Noen synes for eksempel at det er irriterende. Andre ser på musikk som en distraksjon.

Jeg hadde selv en partner som mente at skrikene jeg ga under sex var «mer enn nok musikk for meg».

?Hvilke sanger er best å spille under samleie?

Vi har lagt ved en spilleliste litt lengre opp i artikkelen. Alle disse sangene er gode til sex – men på hver sin måte.

?Hvilke fordeler får man av å høre på musikk under sex?

Hemningene forsvinner. Stemningen blir bedre. Og, etter min mening, så blir det mer lidenskapelig sex ut av det.

Legg igjen en kommentar