Sex for første gang… en stor utfordring

Sextips for deg som skal ha sex for første gang

Mange velger å spare seg lenge i og med at de ønsker at sex den aller første gangen skal bli spesiell. Men vi blir nødt til å skuffe dere; det kommer bare til å være elendig sex der både han og henne er glald for at «you first time» kun skjer en gang, og du kommer ikke akkurat til å se tilbake på denne gangen med et smil.

Sex for første gang er en stor utfordring, men du kan gjøre den mindre ved å være vel forberedt.


Tips nummer 1: Bruk kondom.

Om du ikke har andre beskyttelsesmåter (p-ring, p-pille o.l.), så blir du nødt til å benytte deg av kondom når du skal ha sex. Allmennkunnskap kan det også kalles , men du beskytter deg både mot graviditet og kjønnssykdommer ved å bruke kondom.

Tips nummer 2: Er du over 18, ta deg et par drinker eller øl før du har sex.

Kanskje ikke et råd du finner i naturfagsboken i 9. klasse på ungdomsskolen, men det er så absolutt bedøvende både for den lille smerten noen kan oppleve, men også hjelper deg å glemme den ekstremt dårlige sexen man faktisk kommer til å ha. Tro meg; dette er ikke noe du nødvendigvis ønsker å ha på minnekortet så veldig lenge etter at det har skjedd.

Følger du disse to tipsene  – og samtidig raider diverse nettsteder for diverse produkter som du kan trenge, så er det et ekstra pluss. Når du først har hatt sex èn gang, så er det jo viktig at du fortsetter prosedyren, og da er det også viktig at du har produkter som støtter opp under å få sexen så god som mulig.

Uansett… sitter du og dveler ved at du ikke har hatt sex enda? Bare gjør det – det er akkurat så dårlig som du tror det kommer til å være, og det er jo bare å komme seg over den kneiken der med en gang.

Legg igjen en kommentar