Sexleketøy: dette klager nordmenn på til nettbutikkene

Sexleketøy – dette er hva vi klager på

Når du har et sexleketøy som du har brukt i en lengre periode blir det skuffende når du er i humør til å bruke det og det ikke lenger fungerer! Eller har du hatt opplevelsen av å kjøpe et sexleketøy på internett, ventet ca en uke for at det komme i posten – for deretter finne ut at det er defekt?

Det er også situasjoner hvor vibratorer som virker bare ikke vil slå seg av! Du må faktisk ta ut batteriene for å stoppe den intense vibreringen i enkelte tilfeller! Deretter finnes det de produktene som er for svake, lager for mye lyd eller bare føles ukomfortable. I denne artikkelen kommer jeg til å ta opp noen av de klagene som sexleketøy-kundene har brukt her hjemme i Norge.

Ikke mist motet hvis du ikke har en god sexleketøy-opplevelse. Med så stort sortiment av sexleketøy tilgjengelig på det norske markedet er sjansene for skuffelse og/eller frustrasjon absolutt tilstede. Men her er noen tips som kan hjelpe deg under kjøpet og som kan redusere din skuffelse når du mottar din nye dildo eller vibrator!

Klage # 1 – Denne vibratoren er ikke kraftig nok!

Tips: Før du kjøper en vibrator bør du lese gjennom kundeanmeldelser for å se hva de sier om produktet. De anerkjente nettbutikkene vil publisere både negative og positive anmeldelser for produktet. I tillegg finnes det en amerikansk nettside som har effektnivåene målt for hver av vibratorer.

Da har du i hvert fall belegg for å finne ut hvilke vibratorer som er krafitge nok for deg og hvilke du ikke ønsker å kjøpe pga effekten.

Klage # 2 – Vibratoren kom defekt fra forhandleren.

Tips: Før du blir opprørt og sint – sørg for at batteriene er satt riktig inn i batteripakken. Dette kan virke som sunn fornuft,

Rosa Kjole. Foto: Erotikknett

men noen av vibratoren er ikke alltid tydelig på hvilken ende den positive siden bør være på og vica versa. Fiks dette problemet og hør gjerne med kundesupport hos nettbutikken. Hvis produktet fremdeles ikke slås på, så er vibratoren defekt.

Sørg for at du leser selskapets retningslinjer for retur før du foretar et kjøp. Mange ganger har jeg sett klager fra kunder som ønsket full refusjon for defekte produkter når selskapets policy var å gi tilbake penger i form av annen valuta som for eksempel et nytt produkt. Det er svært viktig å ha kunnskap om retningslinjer for retur dersom produktet kommer defekt eller hvis du ikke er fornøyd med produktet. De fleste selskaper vil sende en utskifting av et defekt produkt uten kostnad.

Men vær klar over tidsrammen for hvilke produkter som kan returneres eller når defekte produkter kan erstattes.

Klage nr. 3 – Sexleketøyet er altfor stort for meg.

Tips: Et produkt kan se mindre på bildet enn i det virkelige liv, noe som gjør at det kan være en ulempe å kjøpe dildoer og liknende online. Det er viktig å lese målingene for produktet. De fleste nettsteder vil skrive opp lengden og bredden av produktet slik at du kan utføre en nøyaktig måling.

Pass på at dildoen du kjøper ikke er for stor!

Klage nr. 4 – Denne vibratoren vil ikke stoppe å vibrere!

Tips: Noen av de mindre produktene som noen av vibratorene med kuler kan ha en tendens til å ikke slå seg av. Brukere har uttalt at de måtte fjerne batteriet helt for at produktet skulle slås av.

Et godt tips er å kjøpe en vibrator som drives av trippel A-batterier. Det er også slik at de produktene som drives av trippel A-batterier har en tendens til å vare lenger, og er kraftigere.

Klage # 5 – Mitt sexleketøy gir meg en allergisk reaksjon eller irriterende for huden min.

Tips: Slutt å bruke dette produktet umiddelbart. Hvis du har en allergisk reaksjon kan du være allergisk mot lateks. Bruk et produkt som er laget av glass, metall, hardplast eller silikon. Disse typene sexleketøy-materialene er perfekt for brukere som er allergisk mot lateks.

Dette er i hvert fall de fem sexleketøy-klagene som er vanligst i Norge. Om du føler at du har vært nær ved å klage på en av dem i løpet av din sexleketøykjøp-karriere, så skal du vite at du ikke er alene.

Legg igjen en kommentar