Sexleketøy – fem elementære spørsmål og svar

Sexleketøy – fem spørsmål og svar

Vi har samlet fem gode spørsmål om sex, onani og sexleketøy for deg som er interessert i emne. Du har vel googlet deg frem til denne artikkelen dersom dette er noe du interesserer deg for, så det er nok noen av spørsmålene du bør lese for å være helt sikker på at du kjenner til emnet godt nok.

Det er en del gode sexleketøy der ute du helt sikkert ikke har prøvd enda!

1) Er det OK å tenke på sex? Er det OK å lese om sex? Er det OK å ha sex? Bare for nytelsens skyld?

Sex er en god ting. Sex er legitimt så lenge alle de involverte gjør det av egen fri vilje. Sex er en fysisk, følelsesmessig og åndelig

Real cock dildo. Foto: Kondomeriet

binding mellom to eller flere kjærlige mennesker. Nesten ethvert menneske vil ha sex mange ganger i livet hans eller hennes tid. Det er en normal og naturlig aktivitet for voksne. Det er OK å tenke på sex, så vel som å tenke på kjærlighet samt det å tenke på å lage barn.

For å ha gode relasjoner og et godt og tilfredsstillende seksualliv vil du helst vite mer om seksualitet enn det du allerede gjør, så det å lese om seksualitet er veldig bra. Sex for nytelse kan gjøre mange gode ting for menneskeheten, lindre stress og gjøre flere mennesker på denne planeten lykkelig.

2) Er det OK å kjøpe og bruke sexleketøy?

Sexleketøy er nettopp det – leketøy. Disse lekene er med på å øke den seksuell nytelsen alene eller med en partner (eller
flere partnere dersom du er veldig dristig). Sexleketøys eneste hensikt er å øke gleden for menn og kvinner på det seksuelle planet.

Det skader ingen.

3) Er det greit å onanere med sexleketøy?

Onani er å elske med deg selv. Veldig mange som tidligere kun brukte fingrene sine (for damer) og hendene sine (for menn) har nå gått over til andre og bedre måter å onanere på. Det er spesielt kvinner som har begynt å bruke dildoer og vibratorer fremfor å bruke egen hånd – noe som også gir bedre nytelse (tro meg).

Ting som gjør at du føler deg bra og ikke skader noen andre er gode ting.

4) Er det fint å bruke sexleketøy når du har sex med partneren din?

Det er fantastisk. Vi er et par som hver eneste gang vi har sex bruker diverse sexleketøy for å sprite opp sexlivet så mye som mulig. Om man hver gang kun koser seg med misjonærstillingen og doggystyle vil det ikke være mye spennende endringer.

Et godt tips er å kjøpe inn sexleketøy for han i form av penisring mens dere kjøper inn en vibrator og en dildo til dama som kan brukes til forspill…

5) Hva er det beste sexleketøyet?

Det er ikke noe som kan kalles «det beste sexleketøy for alle kvinner eller menn». Alle er litt annerledes enn de andre med forskjellige egenskaper som gir forskjellig form for nytelse. Det er gode sexleketøy for par så vel som for homofile og lesbiske. Det finnes utrolig gode klitorisstimulerings-vibratorer, og det finnes G-punktspesifikke vibratorer og dildoer.

Sexleketøy er stort eventyr, slik at du kan kjøpe og ha mye moro med dem.

Legg igjen en kommentar