Hva skal man ha på seg på bryllupsnatten?

Spørsmål:

Hva slags undertøy / sengetøy hadde du eller din partner på deg den første natten på bryllupsreisen? Eller hva med bryllupsnatten

Hun er klar for å snart gi blowjob.

– natten man blir gift?

Likte du eller mislikte du hans/hennes valg?

Svar:

Min kone (24 år på den tiden) hadde på seg en svært kjedelig nattkjole som så ut som den var lånt fra hennes bestemor! Jeg brukte ikke  lang tid å fjerne den – den gjorde meg ikke kåt. Noen måneder senere spurte jeg henne om å kjøpe noe litt mer avslørende og sexy undertøy, noe hun gjorde.

Har egentlig bedt henne om å ikle seg mer og mer sexy undertøy, noe hun velvillig går med på. Jeg må si meg fornøyd med akkurat det, og jeg er helt enig i hva du indikerer; det at kvinnen skal ha på seg noe frekt på bryllupsnatten er egentlig ganske essensielt for at jeg skal kose meg skikkelig.

Etter å ha pratet med flere kamerater vet jeg hvor viktig denne spesielle natten er for veldig mange, så det er ikke akkurat noen dum idè å investere i noe sexy når man skal gifte seg.

Kjøp sexy undertøy ut i ekteskapet

For å dra det litt lengre da: etter at vi nå har vært gift i snart to år, så har jeg velvillig gått inn i undertøysbutikker og kjøpt undertøy til henne, noe som hun setter stor pris på. Tar gjerne turen innom  liknende nettbutikker for å kjøpe inn noe som spriter opp sexlivet. Og da er sexy undertøy et godt tips! 🙂

Legg igjen en kommentar