Sexleketøy for par – her er de beste!

Sexleketøy for par

Det er ofte slik at sexleketøysprodusenter fokuserer i all for stor grad på enslige mennesker. Dildo, fleshlight og sexdukker er primært varer mange vil forbinde med menn og kvinner som enda ikke har funnet kjærligheten og ønsker å kompensere for et fattig sexliv.

Virkeligheten er en litt annen. Det finnes haugevis med gode sexleketøy for par, noe denne artikkelen viser.

Her er våre tips til godsaker dere kan kjøpe sammen og nyte to og to…

1. Dildo/vibrator.

En dildo eller vibrator kan brukes som et vorspiel eller som en del av den reelle akten. Selv er vi et par som bruker dildo mest til å varme opp kvinnen i forholdet, noe som ofte fungerer veldig mye bedre enn kronglete fingring.

Selv bruker vi en simpel dildo til lav pris.

Eksempel på dildoer :

[table id=1 /]

2. Kondomer.

Selv om kondomens hovedfokus ligger på å beskytte både mannen og kvinnen fra kjønnssykdommer (i tillegg til uønsket graviditet), så finnes det en hel haug med kondomer som er ganske spennende. Du har de som lyser i mørket, de som kommer med smak (som gir en heftig blowjob-følelse…) og de som er innsmurt med så mye glidemiddel at man ikke merker at mannen har på kondom.

Det finnes så utrolig mange varianter at det er vanskelig å peke ut èn, men her har vi i hvert fall gjort et forsøk:

Durex extra safe.

Vi håper at du har funnet ut et par ting som gjør det lettere å velge sexleketøy for par. Jeg vil anbefale at dere starter med en dildo, noe glidemiddel og en pakke litt spenstige kondomer – og så får dere egentlig bare ta det derfra. Et godt tips er å aldri gå for hardt ut når det kommer til å overvurdere sine egne behov.

En liten dildo holder i massevis i starten. 🙂

Legg igjen en kommentar