Sexy mat

Mat kan gjøre underverker for underlivet. Sexy mat får opp appetiten på sex også.

Asparges og avocado

Asparges kommer vel ikke som et sjokk da denne grønnsaken regelrett ser ut som en liten, grønn, merkelig penis. Men at den i tillegg inneholder mengder med E-vitamin som hjelper kroppen med å produsere hormoner som testosteron, østrogen og progesteron som igjen sirkulerer i blodet ditt. Dette stimulerer dine seksuelle responser som for eksempel at klitoris svulmer og skjeden blir våt.

Banan

En annen fallosfrukt er den flotte, lange, fine velformede bananen. Og man tenker automatisk på sex bare ved å se på en banan, neste gang du tar et jafs av denne karbohydratrike frukten kan du vite at du også får i deg potassium som er nøkkelen til muskelstyrke. Så når du får orgasme vil sammentrekningene være mega-intense.

Sjokolade

Vi har fått med oss at mørk sjokolade er meget sexy. At kakao inneholder phenyl-ethylamine som stimulerer velværesansene våre og trigger opphisselsesreaksjonen vår gjør at det finnes nok en god grunn til å ta seg en bit når man måtte ønske det.

Chili

Capsaicin er et kjemikalie man finner i sterke chilier. Stoffet øker sirkulasjonen til blodpumpa og stimulerer nerve-endene slik at du vil føle deg kåtere.

Granatepler

Granateplet er fullt av lidenskap takket være mengden med antioksidanter det inneholder. Dette beskytter blodårene og gjør at mer blod strømmer igjennom de. Det sexy med det? Du får økt sensitivitet.

Laks og valnøtter

Oh, oh oh, Omega 3. Disse deilige rettene inneholder fettsyrene som holder sexhormonproduksjonen på topp.

Vanilje

Etter middag, så hiv deg over en skål med vaniljeis. Vanilje stimulerer nervene som gjør at seksuelle opplevelser kjennes ende .

Vannmelon

Lag en vannmelommartini! Denne saftige frukten inneholder citruliln som får blodårene til å slappe av og samtidig pumper opp blodsirkulasjonen. Fordelen? Du blir mer kåt på kortere tid!

Legg igjen en kommentar