Kunstig intelligens gir oss sex

Om noen år vil vi mennesker ha sex med roboter, og innen 20450 gifter vi oss med robotene som har kunstig intelligens, mener noen engelske forskere.

Nye muligheter innen sex

– I dag finnes robotleketøy som Aibo robothund, Tickle Me Elmos og digitale typer kjæledyr som tamagotchis tilgjengelig for alle. Robotene vil etter hvert ligne mennesker så mye av utseende, funksjon og personlighet, og til og med ha kunstig intelligens, at mange mennesker vil rett og slett forelske seg i dem, komme til å ha sex med dem eller til og med gifte seg med robotene.

Forskerne viser til at noen psykologer har identifisert 20-30 grunner til at menneskene forelsker seg i noen, og at de fleste kan overføres til et forholdet mellom menneske og robot. En ting som kan føre til søt musikk, er hvis to personer har likheter ibåde  personlighet og kunnskap. Og det kan man enkelt ordne med litt smart programmering.

Allerede i dag selges det temmelig gode menneskelignende sexdukker, og forskere mener det er bare ganske kort tid til elektronikk, vibrasjoner og hørbar lyd vil gi helt nye muligheter på seksualfronten.

https://www.youtube.com/watch?v=PTc-6JPF9o0

Legg igjen en kommentar