Slik barberer du underlivet og pungen

Hvorfor barbere underlivet sitt?

Vel, foruten følelsen av å være sexy, er det utrolig mange andre grunner til å barbere seg.  Et godt poeng er at penis vil se mye større ut når du er barbert. Uten kjønnshår kan du legge på et par-tre centimeter på det visuelle bilde av penisen din – noe som sikkert er helt OK for de aller fleste. Et rent skritt er også svært fristende for en hyggelig blowjob fra fruen. Det å barbere seg er en svært erotisk handling som du og kjæresten kan dele dere i mellom.

Mannen kan barbere kvinnen, og vica verca.

Hva trenger du for å barbere underlivet?

For det første trenger du barberhøvler og barbergel. Bruk et helt nytt barberblad – ikke engang tenk tanken med å benytt deg av barbermaskin. Og ikke bruk barberskum som ikke innehar den funksjonen som skal gjøre det glatt der nede. Slikt som benyttes til ansiktet holder ikke.

Vask intimområdet med varmt vann og vask det inn med barbergel grundig.

Hvordan går du frem for å barbere underlivet?

Du kan begynne med å barbere bort den delen over vaginaen eller penisen din. Husk å barbere fra nederst til øverst – det vil gi deg den beste og glatteste barbering. Trekk forsiktig ned din penis slik at du kan gå rundt det området mye enklere. Deretter trekker du penisen rundt på hver side slik at du kan komme inn i hjørnene.

Nå er du klar til å barbere pungen. Strekk ut huden som du forsiktig arbeider med. Du kan nå området under penis ved å trekke hele pakken opp mot den nedre magen.

Husk å barbere forsiktig og fokuser på hva du gjør for å unngå eventuelle uønskede ulykker.

Skyll av med en fin kroppsvask og gi din kjønnshårsområdet (og kanskje brystet og kroppen din) en god skumming og vask av eventuelle bortkommene hår. Du kan også bruke peeling for å fjerne døde hudceller som forårsaker kløe.

Legg igjen en kommentar