Slik bevarer du sexlivet i et parforhold

Sexliv er noe alle bør ha – også de i et parforhold

Sexliv – hva er det? For foreldre der livet er så travelt at du knapt har tid til å tenke på dine egne behov har man ofte et usunt og dårlig forhold til sex. Som unge og nyforelskede er det mye lettere å finne den gnisten som gjør at man kanskje velger å ha en hyrdestund eller to ekstra fremfor å sitte foran TV-en og se på dårlige såpeserier hele dagen og kvelden.

I følge denne artikkelen fra Nettavisen er det veldig mange par som går fra hverandre ettersom at de ikke finner gnisten i forholdet. Det er ikke like lett å bevare lidenskapelig sex rundt 10 år etter at man har møtt hverandre.

Dessverre.

Det kan virke som dine egne behov ikke spiller noen rolle – det er barna som har topp prioritet, og du må gjøre hva det tar å se etter dem. Men du må huske på at dine behov er viktige. Alt handler om variasjon og det å gi hverandre den lille dytten i parforholdet som gjør at sexlivet holder seg gående.

Så hvordan finner du tid og energi til sex når det er så mange andre ting som krever din oppmerksomhet? Det tar litt mer planlegging og innsats enn tidligere, men du må fortelle deg selv at det kan skje og det er definitivt verdt det.

Noen mennesker har en kvotient for hvor mye fysisk kontakt de trenger og kan ha på en dag for å føle seg tiltrekkende.

I denne artikkelen skal vi gi deg noen tips til hvordan du kan beholde «gnisten» i forholdet og ha like lidenskapelig sex mange år etter at man har møtt hverandre for første gang.

Prioriter sex i hverdagen

Gjør det til en prioritet i hverdagen. Det å gi barna mat blir raskt en prioritet når du har små barn som trenger din støtte for å fore seg. Sett også opp sex som en prioritet i hverdagen, og ikke slit deg selv helt ut.

Finn et tidspunkt som passer. Det kan være tidlig om morgenen før barna våkner eller etter at barna har gått til sengs.Uansett skal det være mulig å finne et tidspunkt som passer begge parter.

Ta en dusj sammen. Det er noe det med å være naken og våt sammen som kan være svært erotisk.

Ta kontroll og få sexen i gang

Ikke vent til du kommer inn i sengen for å initiere sex. Når du har vært sammen en stund er det lett å falle inn i vaner og dette er ikke særlig bra for sexlivet i veldig mange tilfeller. Sex kan skje hvor som helst og når som helst, så det er bare å sette i gang med en gang dere kjenner at gnisten kan være der.

Og det er viktig at dere piffer opp sexlivet med noen sexleketøy som kan hjelpe dere begge. Sjekk ut Hetenetter.no – de har det aller største utvalget for både han og henne.

Lykke til med å piffe opp sexlivet!

8 raske tips for mer sex i hverdagen

  • Gjør det tydelig for partneren din at du virkelig har lyst på han eller henne.
  • Kjøp sexleketøy for å sprite opp sexlivet.
  • Kjøp noe sexy undertøy.
  • Sett av tid til hverandre. Det kan hende at dere alltid ender opp foran TVen hver kveld….hva med å prøve sengen?
  • Bruk god tid på forspillet.
  • Se på porno sammen.
  • Dra på en ferie – helst en hvor man ikke trenger å ha på så mye klær.

Relevante artikler

Vi har også skrevet en del andre artikler som kan hjelpe par som sliter med at sexlivet deres har havarert.

Her er noen artikler som vi mener vil falle i smak hos deg:

Konklusjon

Tenk positivt.

Det at du er i et forhold med lite sex betyr ikke at du må akseptere status quo.

Alt kan bli bedre.

Med våre tips kan du revolusjonere hvordan dere koser dere sammen i sengehalmen. Men det er viktig at dere er åpne med hverandre og kommuniserer godt.

Legg igjen en kommentar