Slik bevarer du sexlivet i et parforhold

Sexliv er noe alle bør ha – også de i et parforhold

Sexliv – hva er det? For foreldre der livet er så travelt at du knapt har tid til å tenke på dine egne behov har man ofte et usunt og dårlig forhold til sex. Som unge og nyforelskede er det mye lettere å finne den gnisten som gjør at man kanskje velger å ha en hyrdestund eller to ekstra fremfor å sitte foran TV-en og se på dårlige såpeserier hele dagen og kvelden.

Det kan virke som dine egne behov ikke spiller noen rolle – det er barna som har topp prioritet, og du må gjøre hva det tar å se etter dem. Men du må huske på at dine behov er viktige. Alt handler om variasjon og det å gi hverandre den lille dytten i parforholdet som gjør at sexlivet holder seg gående.

Så hvordan finner du tid og energi til sex når det er så mange andre ting som krever din oppmerksomhet? Det tar litt mer planlegging og innsats enn tidligere, men du må fortelle deg selv at det kan skje og det er definitivt verdt det.

Noen mennesker har en kvotient for hvor mye fysisk kontakt de trenger og kan ha på en dag for å føle seg tiltrekkende.

Prioriter sex i hverdagen

Bruk dildo og sexleketøy for å sprite opp sexlivet.

Gjør det til en prioritet i hverdagen. Det å gi barna mat blir raskt en prioritet når du har små barn som trenger din støtte for å fore seg. Sett også opp sex som en prioritet i hverdagen, og ikke slit deg selv helt ut.

Finn et tidspunkt som passer. Det kan være tidlig om morgenen før barna våkner eller etter at barna har gått til sengs.Uansett skal det være mulig å finne et tidspunkt som passer begge parter.

Ta en dusj sammen. Det er noe det med å være naken og våt sammen som kan være svært erotisk.

Ta kontroll og få sexen i gang

Ikke vent til du kommer inn i sengen for å initiere sex. Når du har vært sammen en stund er det lett å falle inn i vaner og dette er ikke særlig bra for sexlivet i veldig mange tilfeller. Sex kan skje hvor som helst og når som helst, så det er bare å sette i gang med en gang dere kjenner at gnisten kan være der.

Og det er viktig at dere piffer opp sexlivet med noen sexleketøy som kan hjelpe dere begge. Sjekk ut Hetenetter.no – de har det aller største utvalget for både han og henne.

Lykke til med å piffe opp sexlivet!

.
Powered by WordPress | Skjult kamera