4 tips til bedre sex

Sex bør ikke være det eneste aspektet i et forhold, men gjør det til en viktig del av forholdet. Et sunt sexliv kan opprettholde et godt forhold. Ved og krydre kjærlighetslivet kan du unngå samlivsbrudd og få det bedre med din partner. Hvis du føler at kjærligheten begynner å miste gnisten er det ti tips du bør prøve ut.

1 – Kommunikasjon

Det er kanskje en klisjé, men kommunikasjon er nøkkelen til alle forhold. Hvis du føler at din partner ikke gir deg det du vil ha, la de vite det. Ikke vær redd for å dele dine fantasier, hemmeligheter og pirrende ønsker. Ikke bare vil du være i stand til å bli kjent med den andre personen bedre, men du vil også få det du ønsker på soverommet.

2 – Ikke begrens sex til soverommet

Ikke begrens sex til soverommet. Etter en stund vil det føles som man alltid har sex i samme stilling i den kjedelige senga. For å krydre opp sexen elsk med din partner på gulvet eller i annet rom. Eller hva med dampende hot sex i dusjen?

3 – Prøv nye stillinger

Gå sammen med din partner og lær dere nye stillinger. Studer stillingene sammen og finn stillinger dere vil prøve. Du kan finne stillinger på Internett eller ved kjøpe en bok om sexstillinger.

4 – Snakk om problemene

Ofte kan det oppstå problemer i et forhold. For damene kan det være lav sexlyst, for menn kan det være potensproblem eller svak ereksjon. Det kan ofte lønne seg og ta en tur til legen for en prat om problemene. For menn finnes det naturlige potensmidler på nett som Potent Forte og andre hjelpermidler som penisringer og ereksjonspumper.

Håper du har lært noe nyttig av disse 4 tipsene. Hva er ditt beste sextips?

.
Powered by WordPress | Skjult kamera