4 tips til bedre sex for par som sliter

Sex bør ikke være det eneste aspektet i et forhold, men gjør det til en viktig del av forholdet. Et sunt sexliv kan opprettholde et godt forhold. Ved og krydre kjærlighetslivet kan du unngå samlivsbrudd og få det bedre med din partner. Hvis du føler at kjærligheten begynner å miste gnisten er det fire tips du bør prøve ut.

Vi i Erotikkguiden har et dampende sexliv med partnere vi har vært sammen med over mange år.

Mye av grunnen er at vi hele tiden prøver å fornye oss og finne måter å holde liv i sexen på. Vi gir aldri opp.

I denne artikkelen har vi satt sammen noen gode tips for deg som rett og slett ønsker bedre sex.

Velbekomme. 🙂

1 – Kommunikasjon

Det er kanskje en klisjé, men kommunikasjon er nøkkelen til alle forhold. Hvis du føler at din partner ikke gir deg det du vil ha, la de vite det. Ikke vær redd for å dele dine fantasier, hemmeligheter og pirrende ønsker. Ikke bare vil du være i stand til å bli kjent med den andre personen bedre, men du vil også få det du ønsker på soverommet.

Leigh Noren er en av verdens beste «sexterapeuter». Hun mener bestemt at kommunikasjon kan være viktig for et bedre sexliv.

Det begrunner hun med disse tre grunnene:

  • Med kommunikasjon av sexlivet, så vil partene i et forhold automatisk komme nærmere hverandre.

  • Kommunikasjon om sexen vil lede til bedre sex

  • Det er betydelig lettere å respektere hverandres seksuelle grenser hvis man har en åpen samtale om det

2 – Ikke begrens sex til soverommet

Ikke begrens sex til soverommet. Etter en stund vil det føles som man alltid har sex i samme stilling i den kjedelige senga. For å krydre opp sexen elsk med din partner på gulvet eller i annet rom. Eller hva med dampende hot sex i dusjen?

Vi skribentene i Erotikkguiden satt oss sammen rundt lunsjbordet for å diskutere hvor vi hadde hatt sex. Altså: hvilke spennende steder.

Her er noen av stedene som kom opp:

  • På vaskemaskinen
  • Med jenta sitt hode inne i vaskemaskinen mens mannen tok henne bakfra
  • På toppen av et fjell (men vær sikker på at det ikke er noen rundt!!)
  • Hjemme hos svigers
  • I en drive-through-restaurant (McDonalds – vennligst tilgi oss!)
  • På sjefens kontor etter stengetid
  • På en badestrand 04:00 på natten

Nå skal vi ikke gå inn på det moralske aspektet her.

For la oss være enige….noen av disse stedene er litt over streken. Men den lekenheten som kommer med å ha sex nye steder er ufattelig befriende og godt for et forhold.

Så…skal du prøve å gå og vaske noen klær nå? 🙂

3 – Prøv nye stillinger

Gå sammen med din partner og lær dere nye stillinger. Studer stillingene sammen og finn stillinger dere vil prøve. Du kan finne stillinger på Internett eller ved kjøpe en bok om sexstillinger.

Så hvor finner du en fullstendig liste over alle sex-stillingene du bør prøve?

Hos Womenhealthmag.com. I denne artikkelen har de listet opp en haug med stillinger – hvor de inkluderer både beskrivelse og bilder. Dette er rett og slett en gullgruve for deg som ønsker å finne nye stillinger å ha sex på.

OBS! De aller fleste stillingene i artikkelen er ment for heteroseksuelle par hvor det er èn kvinnelig og èn mannlig part.

Her er noen skjermbilder som illustrerer hvordan artikkelen ser ut:

Foto: Womenhealthmag.com
Foto: Womenhealthmag.com

4 – Snakk om problemene

Ofte kan det oppstå problemer i et forhold. For damene kan det være lav sexlyst, for menn kan det være potensproblem eller svak ereksjon. Det kan ofte lønne seg og ta en tur til legen for en prat om problemene. For menn finnes det naturlige potensmidler på nett som Potent Forte og andre hjelpermidler som penisringer og ereksjonspumper.

Håper du har lært noe nyttig av disse 4 tipsene. Hva er ditt beste sextips?

Relevante artikler

Har du fortsatt lyst til å finne andre måter å bli bedre i senga på?

Fortvil ikke – disse fire tipsene er bare starten på en lengre reise her hos Erotikkguiden. Hos oss kan du virkelig lære en hel masse nytt som kan gjøre deg til en såkalt «super-elsker».

Joda, vi smører godt på – med god grunn. Redaktørene i Erotikkguiden har nærmest revolusjonert sexlivet vårt etter at vi begynte i denne jobben. Her er noen av artiklene vi tidligere har skrevet, og som vi tror du kan få mye nytte av:

Legg igjen en kommentar