Slik ble vårt forhold bedre med sexleketøy

Slik forbedrer du forholdet med sexleketøy

Dette er et gjesteinnlegg fra en kvinne på 23 år som introduserte sexleketøy med hell for seg og sin partner.

Vi har alltid vært et forhold som er ganske standard i norsk sammenheng. Og da tenker vi ikke bare på sexlivet, men alle deler av livet. Når det kommer til sexlivet, så har vi som regel kjørt denne regla når vi skal ha sex:

1. En av oss er kåte.
2. Oralsex blir gjerne utført fra den ene parten for å få den andre kåt.
3. Misjonærstilling, doggystyle og at jeg rir han for å avslutte det hele.
4. Han kommer gjerne over meg på enten rumpa eller puppene.

Etter knapt to år sammen begynte vi å innse at vi hadde ”stivnet” litt sexmessig, og vi tenkte at det å kjøpe noen sexleketøy ville

Classic Clear dildo kan hjelpe på forholdet ved riktig bruk. Kun kroner 199,-.

være med på å sprite det opp litt.

Her er hva vi kjøpte og hvordan det fungerte:

1. Dildo.

Det simpleste man kan kjøpe er en dildo – den er primært for kvinnen (meg i dette tilfellet) og trenger ikke koste mange kronene. Vi kjøpte en av de billigste for å primært prøve ut til vorspiel.

Vår erfaring:

Fungerte flott. Han brukte dildoen på meg, og sjelden har jeg vel vært kåtere før vi har satt i gang samleiet. Et godt triks er å få han til å utføre oralsex samtidig som han bruker dildoen….herlig!

Hvilken dildo kjøpte vi?

Vi anbefaler å sjekke ut dette utvalget av dildoer – du vil garantert finne en du har lyst på.

2. Oralsex-spray.

Dette er en spray for å motvirke ”gag-reflekser” når man utfører oralsex på mannen. Jeg synes dette var en god idè da jeg aldri har hatt problemer med oralsex med unntak av når han ønsker at jeg tar den litt langt inn…

Vår erfaring:

Synes ikke denne var så bra som jeg hadde håpet på. Veldig god smak, men jeg føler ikke at jeg fikk det noe lettere med å ”deepthroate” enn tidligere. Har dog lest litt forskjellige erfaringer rundt denne sprayen.

God smak – liten virkning.

Håndjern med pels.

3. Håndjern.

Smått inspirert av ”Fifty Shades of Grey” valgte vi å kjøpe inn et par ganske uskyldige håndjern for å binde hverandre med. En veldig god måte å få den andre til å ta kontroll på.

Vår erfaring:

Dette er det beste innkjøpet vi har gjort. Det er perfekt å bruke både under sex og vorspiel hvor hendene blir bindt fast bak hodet og man setter bind foran øynene på den som bilr kost med…

Ikke var det dyrt heller. Dette anbefales til alle par.

Legg igjen en kommentar