Tips: Dobbel penetrasjon med dildo og penis

Tips: Bruk dildo til double penetration

Hei folkens. Ville bare dele en rask historie her. Du vet denne stroppeløse dildoen som mange lesbiske bruker, både i parforhold og på dating? Den typen som er i utgangspunktet en normal dildo med stropper som gjør at kvinner uten penis også kan «late som om de har penis»? I hvert fall; det

Real cock dildo. Foto: Kondomeriet 

selges en del av dem på internett.

Dette produktet er det for øvrig at jeg brukte.

Vel, jeg hadde jeg en idé om å bruke dette på kjæresten min. Jeg mannen i dette forholdet forresten. Jeg spurte henne om hun ville være interessert i å bli dobbeltpenetrert, og allerede før jeg spurte visste jeg at svaret ville være «ja» da hun aldri egentlig sier nei til noen av ideene jeg har når det kommer til sex.

Det virket litt merkelig å ta på beltet, men når jeg først hadde fått det på haddde jeg på en måte to peniser som begge sto rett ut. Dama mi var ganske fornøyd da hun så hva hun skulle kose seg med. Jeg hadde egentlig null forhåpninger da vi startet sexakten, men jeg kan love deg at dette var suksessfullt.

Hvordan var sexen for meg og henne?

Hele historien startet med at hun ga meg en nydelig blowjob og smilte søtt opp til meg når jeg var klar for å ta henne hardt.

Hun gikk deretter oppå meg og gled min kuk inn i hennes fitte og deretter dildoen inn i rumpa hennes. Hun gikk deretter litt tilbake så dildoen gikk helt inn i rumpa hennes og deretter begynte hun å vugge frem og tilbake på min kuk og dildo på samme tid. Det var helt tydelig at hun likte å få penetrasjon både i fitta og i rumpa, og etter en stund fikk hun en ganske vill orgasme.

I etterkant har hun hevdet at det var analsexen som gjorde at hun kom, men når vi har prøvd å ha analsex i etterkant har hun slitt med å komme. Så nå er det tid for å dra frem dildoen igjen i kveld, så skal vi nok se hva vi kan få til…

Nå har hun ønsker hun å bruke en slik dildo på meg…noe jeg nok er litt skeptisk til.

Legg igjen en kommentar