Sex med andre i leiligheten – dilemma

Skal man ta hensyn til høylytt sex i leiligheten?

Dette spørsmålet er sendt inn av en som tydeligvis har litt problemer med å velge mellom “kleinhet” og “sex”. Når det bor noen andre personer inn i den leiligheten du bor i, så bør man kanskje ta hensyn med tanke på høylytt sex. Eller?

Spørsmål:

I en merkelig serie av hendelser, endte jeg opp i en 2-roms leilighet med to andre personer. Jeg og den “originale” romkameraten bor på soverom (adskilt med en stue og kjøkken) og den tredje romkameraten befinner seg i stuen. For å komme til kjøkken og bad må jeg gå ut av min egen inngang, låse døren, gå gjennom leilighetens kompleks, og deretter låse hovedinngangen og gå ut. Fra hva jeg kan fortelle, kan det ikke være lovlig (romkamerat er en japansk statsborger som muligens i landet ulovlig og selve rommet kan være ulovlig oppsatt.)

Siden rommene er rett ved siden av hverandre, og det er en dør i mellom er veggen langt fra lydtett. Hun sover på en luftmadrass, og jeg kan høre det knirker når hun beveger seg. Det hjelper heller ikke at hennes seng er rett ved siden av den delte veggen. Hun forteller meg ofte til å roe ned musikken min, noe som kan bli irriterende, men er noe jeg vanligvis overholder.

Nå over til “the sex part”.

Plutselig møtte jeg en jente og vi begynte å ha  ganske vill sex. Hun er av den skrikende varianten og kan ikke

Klarer dere ikke være stille under sex?

kontrollere det. Om jeg legger hånden over munnen hennes eller ber henne om å ikke lage høye lyder (hun prøver virkelig hevder hun) klarer hun fortsatt ikke stoppe med det.

Nå er det kommer til punktet hvor min japanske “venn” ber oss om å holde kjeft når vi har sex. Er det feil av meg å ignorere hennes klager? Jenta bor sammen med sine foreldre og utvidede familie, så sex på hennes sted er nesten alltid umulig. Problemet er også at japaneren aldri stikker utenfor huset bortsett fra på jobb et par timer hver dag, og akkurat da er selvfølgelig også jeg på jobb. Hva bør jeg fortelle henne?

Svar:

Du kan prøve å nå et kompromiss og si til henne at på bestemte tider på dagen vil sex komme til å skje, og den avanserte advarsel bør kompensere for det umulige og den urealistiske forventningen om å være stille.

Støyreduksjon bør skje hvis hun ber om det.

Men ærlig hvis jeg var din romkamerat ville jeg egentlig bare holdt kjeft om det så lenge det ikke gikk ut over søvnen min. Sexlyder bør man klare å tåle når noen i bofellesskapet får seg en kjæreste. Nå vet jeg ikke hvor ille det er med din kjærestes sexlyder, men jeg ville absolutt klart å gå i dialog med hun du bor med slik at dere kommer frem til en varig løsning.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera