Tips for å holde ut lengre under sex

Rask utløsning er altfor vanlig for veldig mange unge menn i Norge i dag. Ikke bekymre deg, du er ikke den eneste. Millioner av gutter rundt om i verden har det samme problemet, men den gode nyheten er at du kan definitivt overvinne den og nyte enda bedre sex enn du noen gang har hatt før. I denne artikkelen vil jeg dele med deg tre effektive tips for å gjøre deg bedre på soverommet.

Naturlige vitaminer

Johannesurterer  et naturlegemiddel antidepressivum som hjelper folk til å heve humøret . Så hvorfor skal dette bidra med hjelp til for tidlig utløsning?

Vel, er den egentlige årsaken til for tidlig utløsningen på soverommet som et resultat av selvtillit eller usikkerhet. Antidepressiva har blitt gitt til menn, og de har vært i stand til å doble eller tredoble sin tid i sengen.

Så Johannesurt gir en god urte alternativ til legemidler for å oppnå samme positive resultatet. Prøv det – det kan fort ende opp med å fungere fint for deg.

Fokuser på kvinnen under sex

Mange gutter går inn i sex med feil ide og forventninger, og de kan ikke forstå dette i flere år.

Glem din historie eller hennes historie, glem hva som kan skje i fremtiden (som hvor lenge dere holder på før det skjer en utløsning), glem dine følelser. Konsentrer deg helt på henne og den delte opplevelsen med henne.

Du vil ikke kunne gjøre dette fullt ut fra første forsøk, men det vil bli lettere etter hvert som tiden går. Ikke bare vil ditt sexliv bli bedre, men tiden til din utløsning vil også bli lengre.

Fleshlight kan være nyttig

Fleshlight er et leketøy som en mann setter sin penis inn i. Den simulerer den myke og naturlige følelsen av en ekte vagina.

Dette kan være et veldig nyttig trening verktøyet hvis du ønsker å lære hvordan å bli bedre under sex.

Legg igjen en kommentar