Bruke fleshlight til å forhindre tidlig ejakulasjon

Fleshlight for å forhindre tidlig ejakulasjon

Fleshlight er en av de mest populære mannlige sexleketøy og er et flott verktøy for å bidra til å forhindre eller bare forsinke for tidlig ejakulasjon. Det er populært på grunn av sin meget diskret og bærbar design og er laget i naturtro høykvalitets silisium og kommer det et par forskjellige stiler og farger.

Fleshlight er stor ved å simulere opplevelsen og følelsen av det virkelige samleie gjør treningen for tidlig utløsning mye mer realistisk.

Fleshlight som verktøy for å forbedre sexen

Mange kjøper en ribbet versjon av Fleshlight å få en mer intens følelse ut av det på den måten å utvikle mye mer kontroll når det kommer til virkelige ting som det vil være ganske mild i forhold til dårlige versjoner av fl

Bygg selvtillit.

eshlight.

Den beste måten å trene for å forhindre utløsning er å først varme opp fleshlight i varmt vann i noen minutter og deretter bruke litt vannbasert glidemiddel. Start med å flytte inn i Fleshlight å simulere en realistisk simulering som dette der du trenger mest kontroll som bare bruker hånden til å kontrollere fleshlight – noe som vanligvis ikke tester din utholdenhet.

Begynn å bruke fleshlight som du ønsker og samtidig oppretthold kontroll over PC-muskelen. Prøv å slappe av i muskelen. Det kan begynne voldsomt, og dette er noe du vil unngå å hindre når du har nådd et punkt «of no return». Fortsett treningen og stopp all aktivitet hvis du føler du kan være nær kanten ved å komme så alt for tidlig. Ved å praktisere lange økter kan du utvikle kontroll, men sørg for å ta det sakte og bygge opp din tid over dager og rikelig med hvile.

Jeg ønsker deg lykke til med kjøp av fleshlight og håper at det kommer til å bedre problemet ditt du har med tidlig ejakulasjon – for det er ikke akkurat noe gøy å skuffe sin partner i tide og utide!

Relevante forbrukertester

Legg igjen en kommentar