Vakre mennesker har bedre sex

Vakre mennesker har bedre sex

Sex begynner i hjernen og seksuell tiltrekning og energi fôr av av andre faktorer enn fysisk utseende. Når du har samleie, er du så mye mer enn kroppen din. Denne troen feeds av sammenligninger du gjør mellom deg selv og andre mennesker. Vakre mennesker har ikke mer vellykket forhold, heller ikke de har bedre sex. Seksuell oppfyllelse handler om selvtillit og det estetiske. Men det er også klart at du må ha peiling på hvordan du skal ha sex for at det skal bli bra.

Sjelden at det blir bra sex med to vakre 18-åringer som er utrolig pene, men helt uerfarne.

Selvtillit gir bedre sex

Den måten du føler om kroppen din er åpenbart til andre mennesker og kan gjøre sex en glede eller en katastrofe. Hvis bare jeg var tynnere, mer attraktiv, mer seksuelt eventyrlystne, så kan sexlivet mitt være helt 100 % perfekt. Vel, slikt er det ikke. Du er utstyrt med det utseende du har, og må nesten gjøre det beste ut av det.

Når du gjør dine drømmer avhengig av noen andre endringer, vil du redusere sjansen for at du finner mot til å gjøre noen endringer i det hele tatt. Det er ingenting å vinne på å vente. Du må begynne å iverksette tiltak for å endre seg nå.

Din kroppsbilde og de ​​tingene du forteller deg selv om din seksuelle ønskeligheten er viktige faktorer som påvirker din seksuelle glede. Selvtilliten og det å lære å elske deg selv strekker seg utover verdsette din attraktivitet, og inneholder en anerkjennelse og respekt av hvem du er, hva du står for og hva du bidrar til verden og andre mennesker.

Men det har vist seg at vakre mennesker rett og slett har bedre sex, noe som også kan vises igjennom en del pornofilmer. Med andre ord skal du ikke være blyg for å kaste deg ut i sexlivet om du er en vakker person – det bare sier vi. Men det finnes selvfølgelig håp for de som ikke er veldig vakre også. Alt kan trenes opp.

Legg igjen en kommentar