Valentines Day er rett rundt hjørnet!

Nå nærmer Valentines Day med stormskritt. Valentines Day er 14 februar, med andre ord  om under en måned. Valentines Day er en svær greie USA, men kommer mer og mer til Norge. Mange lurer kanskje på hva de skal kjøpe eller finne på med sin kjære. Her får du et par tips 🙂

© Flickr – hurricanemaine

Deres første date

I begynnelsen av forholdet var det mye mer sommerfugler, energi og spenning. Du husker helt sikkert hva dere gjorde på deres første date. Dette bør gjentas. Samme sted, samme tid, samme mat osv. Du vet best ;).  Vis hvor sjarmerende du egentlig kan være!

Bli fysiske med hverandre

Nei ikke på den måten din gris. Gå ut å stå på skøyter, ski eller finn et innendørs badebasseng. På denne måten vil dere automatisk ha fysisk kontakt. Dette er aktivt, men samtidig gøy.  Ideen er her at endorfiner skal skylles ut i kroppen og dere får en god følelse.

Massasje

Massasje er noe som aldri slår feil. Dette får dere begge til å føles avslappet og i riktig humør for kvelden. Du kan enten være så spandabel og booke gruppemassasje til dere, eller ta en intim hjemme-massasje. Hjemme-massasje kan da være hakket gøyere da dere kan massere hverandre med gode oljer osv. Og husk at massasje ofte fører til sex 😉

Hotell

Hotell er alltid koselig. Spis middag i restauranten med god vin og dessert. Ta så gjerne en tur i baren og deretter avsluttes alt på rommet. Rommet gir dere omgivelsers om dere ikke er vant til. Legg til litt rollespill og kvelden kan ikke ende annet enn bra!

Noen nye sexleketøy

© Kondomeriet

Mange par ønsker å tilbringe mest tid med værandre. Derfor ender mange opp med å skru av telefonen, ikke åpne om noen ringer på og bare ligge i sengen hele kvelden. I sengen kan man finne på mye og med noen nye sexleketøy eller andre ting som kan piffe opp livet i sengen er det bare å kjøre på! Vi har vurdert å kjøpe Erotisk Hjertespill eller Kinky Hjertespill fra en sexleketøybutikk. Det kan jo bli spennende! Hehe.

Jeg vet at mange hater valentines day, og mange elsker den! Vi har ikke noen konkrete planer enda. Men det blir nok å finne på for oss også. Hva er deres planer for valentines day?

Legg igjen en kommentar