Kjærlighetssorg?

Mange har opplevd kjærlighetssorg, og veldig mange sliter i denne tiden. Vi har begge opplevd kjærlighetssorg før, og skal derfor dele noen konkrete tips som kan gjøre det litt lettere for deg!

Om du og eksen bodde sammen, eller om personen var mye på overnatting, kan det være lurt å kvitte seg med gamle lakener og trekk til puter og dyne. Det er ofte følelser forbundet til dette, da dere har sovet og kost dere sammen. Det kan beskrives som at det er en ”energi” som forsvinner : )

© Flickr - EliJerma

Begynn å tren! Meld deg inn på treningsstudio og bli svett og god! Du vil føle deg som et nytt menneske etterpå. Gjør dette jevnlig og du vil garantert føle deg bedre.

Få deg en ny look. Kjøp deg ny sminke, klær eller sko. Du vil føle deg sexy og pen som igjen vil booste egoet ditt.

Du bør heller ikke ta kontakt med eksen. Ikke tenk på h*n. Da vil du vise deg selv at du fint klarer deg uten og trenger h*n ikke!!

Du bør i hvert fall ikke stalke personen på Facebook eller på andre sosiale medier. Dette vil bare gjøre ting verre i form av at han kanskje er på byen eller fest.  Råder deg til å trykke slett eller ”unsubscribe” på Facebook.

Snakk med venner og la dem vite hva du vil. Fortell hvordan dem kan hjelp deg. Få dem med deg ut på byen for en skikkelig kveld med dine beste venner. Det verste som kan skje er at de planlegger en singelkveld på byen for deg, og du  egentlig vil sitte hjemme og chille. Da kommer dette til å bli jævligste dagen din på byen noen gang.

Hva er deres beste tips mot kjærlighetssorg? Send gjerne inn til oss via kontaktskjema på toppen 🙂

Legg igjen en kommentar