Våre verste sexhistorier

De dårligste sexhistoriene

Her er det samlet noen av de verste sexhistoriene folk har hatt. Bidragene er reelle og skrevet av folk som har opplevd dem på ordentlig.

Mann 20 år.

For en måned siden var jeg på en fest, og slappet av med mine kompiser hvor vi drakk noen øl. Denne berusede jenten kom etterhvert bort til oss med en av hennes venner og henger over meg. Tror ikke engang hun var full, men jeg forsto tidlig at hun bare var en komplett idiot.

Godt mulig hun lekte drita bare for å rettferdiggjøre den hodeløse oppførselen sin. Jeg var ikke full på dette tidspunktet, men var såkalt «brisen». Forsto også tidlig at dama lå an til å cockblocke meg fra de andre jentene på festen, og var egentlig litt i humør til å kødde med henne.

Jeg bodde ikke langt unna, og spurte henne om vi ikke skulle bare dra hjem til meg. Kompisen min kjørte med 3 øl innabords den lille veien hjem til huset mitt, og da startet det.

Så gikk vi hjem til meg og opp på rommet mitt. Har nettopp kjøpt siste plata til Swedish House Mafia og spør henne om hun liker elektronisk musikk av noe slag. Svaret er nei, at hun bare lytter til alternativ rock. Samme det tenkte jeg, jeg skal bare ha noe irriterende drittmusikk mens jeg har sex med henne.

På dette punktet lurer jeg på hvorfor i helvete jeg fikk meg inn i denne situasjonen. Ingen vei tilbake nå, så jeg ender opp med å være med verdens mest irriterende dame. Stemmen hennes var også helt jævlig, og da hun sa at hun var keen på å ha sex, så slet jeg faktisk med å få den opp. Ikke overraskende må jeg gjøre alt arbeidet i sengen. Endte opp med å ikke klare å komme, og da måtte jeg egentlig bare gi opp og be henne dra hjem tidlig.

Mann 24

Jeg og kjæresten min var på vei på Trondheim fra Bergen i bil og etter en god 5-6 timer bestemte hun seg for å skulle gi meg en blowjob fordi jeg var så flink til å kjøre. Endte opp med å «gagge» så jævlig at hun kastet opp ut over hele penisen min og førersetet på bilen…sjelden vært mer flau når jeg skulle inn og vaske bilen på nærmeste bensinstasjon,gitt.

Dame 25

Klarte å legge en fjert da jeg hadde analsex med kjæresten min første gang. Det var slik at ingen av oss kommenterte det, noe som egentlig gjorde det enda mer flaut…

Har ikke turt å prøve analsex etter det. Var egentlig mer vondt enn deilig også.

Legg igjen en kommentar