Vibratorrens for ditt sexleketøy

Vibratorrens for din dildo eller vibrator

Har du en dildo eller en vibrator som du bruker titt og ofte? I så fall er det veldig lurt å ha en ordning på å rense den slik at du blir kvitt en hel del av de bakteriene som kan ligge og flyte der.

Det er faktisk slik at utrolig mange av de som benytter seg av vibratorer og dildoer er alt for slappe med å rense etter bruk, noe som selvfølgelig skaper en hel del problemer for enkelte. Underlivsinfeksjoner er ganske vanlig blant de som er så uheldige å pådra seg sykdommer som følge av dårlig hygienisk behandling av vibrator/dildo.

Så da er vibratorrens løsningen.

Vibratorrens. Foto: Kondomeriet.no

Fjerner 99 % av alle bakterier

Det er faktisk slik at en vibratorrens rengjør over 99 % av alle bakterier som finnes på leketøyet, og dette skal være mye mer desinfiserende enn for eksempel den vanlige løsningen med “såpe og vann”. Vi kan nesten garantere deg at leketøyet vil bli rent og pent ved bruk av vibratorrens.

Det er ikke akkurat mye penger man må ut med for å skaffe seg en vibratorrens heller.

Jeg vil anbefale Kondomeriets vibratorrens (som avbildet til høyre). Har selv brukt det i en årrekke og må si meg veldig fornøyd med både kvalitet og pris. I tillegg varer en flaske i over et år.

Koster bare 89 kroner.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera