10 feil menn gjør i sengen

10 ting menn gjør feil i sengen

Det er mange feller man kan gå i når man skal ha sex, og menn har i hvert fall en del fallgruver de fort kan falle i om de ikke er skjerpet og har “hodet på riktig plass”, for å si det sånn. Vi presenterer 10 feil menn gjør i sengen, og håper at dere kan være med på å fylle listen ved å skrive i kommentarfeltet om dere føler at vi mangler noe.

1. Går rett på sak.
Mange jenter, om ikke alle, ønsker at man tar forspillet seriøst og ikke går rett på godsakene. Ta det litt rolig, la kvinnen lade opp og bli opphisset – så blir det mye bedre sex for både han og henne.

2. Unngår å barbere seg.
Det skal faktisk ikke mer til for å gjøre den kvinnelige partneren helt uinteressert. Mange kvinner får frysninger på ryggen av å åpne boksershortsen og se Amazonas-jungelen komme ut.

3. Bite på brystvortene.
Dette er et av mange erogene soner hos kvinnen, og man skal ikke bite på brystvorten. Det gjør både vondt og er ellers ubehagelig – og en stor feil som mange menn gjør i sengen.

4. Ikke klare å ta av BH-en med en hånd.
Vel, det er jo ikke noe “must” å klare å ta av BH-en med en hånd, men du viser i hvert fall at du mestrer noe om du klarer det.

5. Prøve å stappe penis inn i rumpa.
Ikke akkurat særlig opphissende, og det skal ikke mer til for at kvinnen både blir ufokusert og at det derav blir en ganske dårlig stemning dere i mellom. Skal dere ha analsex, så må dette både avtales på forhånd og taes forhåndsregler om.

6. Tar for hardt i.
Mange kvinner har problemer med menn som kjører på alt for hardt. Ta det rolig, og kjenn etter i hvilket tempo

Bruk kondom under sex - du holder ut lengre.

det passer seg at man kjører på i. Doggystyle kan for eksempel være en posisjon der man kanskje vil slite med å ha et passende tempo.

7. Den største tabben av dem alle; å komme før hun har kommet.
Det er både kleint, og skaper en dårlig stemning. “Åh… så du er ferdig, du?” er ikke en kommentar som ofte sies med et smil om munnen fra den kvinnelige partner. Prøv å hold ut. Det hjelper for øvrig å bruke kondom om du skal holde ut lenge.

8. Dytte hodet hennes nedover i håp om en blowjob.
Sier vel nesten seg selv.

9. Skrike som om du er en dårlig pornoskuespiller.
Greit at man ikke skal ligge der musestille, men det finnes grenser på hvilke lydbarrierer du faktisk bør bryte under sex.

10. Kommentere kroppen hennes på en dårlig måte
. Mange kvinner sliter med selvbildet, og du ønsker ikke å forverre det under sexen – det gjør alt bare mye verre. Om du har noe å utsette på kroppen hennes, så kan du heller si det på en pen måte ved en senere anledning. Dette er faktisk en feil som en del menn gjør i sengen.

Øvelse gjør mester

Sånn. Med den listen bør du være klar over at du har litt å jobbe med om du kjenner deg igjen i noen av de 10 punktene menn gjør feil i sengen. Jobb litt med deg selv og let litt rundt på internett etter andre gode tips, så skal du fort se at sex ikke blir så vanskelig som du kanskje trodde at det var. Som sagt; øvelse gjør mester.

.
Powered by WordPress | Skjult kamera