6 tegn på at jenten vil ha deg

Jeg skal nå komme med noen tegn som kan vise at jenten du ser på, er interessert i deg også. Dette er selvsagt ikke en hundre prosent vanntett fasit, men det kan i stor grad bety at hun har fattet interesse for deg.

(C) Flickr - Martina Rathgens

Det sies at det verbale språket kun står for 5% av de vi sier og mener, mens 95% sørger kroppsspråket for. De fleste er ikke bevisst på dette og aner ikke hvilke signaler dem sender ut eller skal se etter. Dette kan føre til misforståelser og andre komplikasjoner i datingen. Dette gjelder selvsagt begge veier.

Smil – Det er viktig å smile. Opplever du at en jente smiler til deg, kan du trygt gå bort å snakke med henne. Sørg for å smil tilbake, gjerne før du nærmer deg jenten.

Byr på kroppen – Nei ikke på den måten. Men hun sitter ikke innelukket med armer og bein i kryss. Dette kan bety at hun er trygg på den sosiale settingen. Dermed også deg. En av de største ubeviste feilene innen kroppsspråk vi mennesker gjør, er å holde armer og bein krysset tett inn mot kroppen. Da låser man seg inne og kan oppfattes som en person som ikke ønsker kontakt. Nå er det riktig nok flere måter å krysse beina på. Et tegn på at hun kan være interessert når hun krysser beina, er når du sitter vedsiden av henne og det kneet som er lengst vekk fra deg, legges over det andre beinet slik det kommer mot deg. Se gjerne også om kroppen svaier mot deg.

Hun prøver å gjøre seg pen – Dette kan være at hun for eksempel fikler med håret, retter på puppene, fikser på sminken eller andre måter for å gjøre seg mer attraktiv på.

Etterligning – Dette er noe vi mennesker elsker. Vi elsker mennesker med samme interesser, samme musikksmak og samme klesstil. Det er bare å sammenligne deg selv med vennene dine, så finner du fort ut at flertallet liker det samme som deg. I en daiting situasjon og om jenten er interessert, er et typisk eksempel hvor hun etterligner deg gjerne på dansegulvet, eller at hun drikker en slurk av vinen samtidig som deg. Osv. Det er mange tegn som kan falle inn under dette.

Hun følger etter deg – Nå burde du virkelig ta hintet. Jeg personlig får avsmak om jenten følger etter meg. Det skjer av og til, og blir bare pinlig. Uansett hvor du beveger deg, enten det er inn på kjøkkenet, stuen eller ut for å røyke, blir det bare teit, selv om det da er ingen tvil om at hun vil ha deg.

 

Et siste tegn på at hun vil ha deg, er at hun tar på deg. Ikke som å ”klå”, men på en naturlig måte når poeng skal understrekes eller andre situasjoner hvor det faller seg naturlig.

Som jeg sa i begynnelsen, er ikke dette hundre prosent vanntett, men som oftest stemmer noen av tegnene

Legg igjen en kommentar