Ikke bruk dildo når du spiller COD

Dildo når man spiller COD – er det korrekt?

Det har vært mange tilfeller av kvinner som har brukt dildo når de har spilt skytespillet Call of Duty. En britisk kvinne omkom nylig da hun fikk hjerteinfarkt etter å ha møtt en norsk trønder i det nevnte spillet. Han kom rundt hjørne, inn i et rødt rom, skjøt en fyr , gikk videre, så det røde flagget. Skjøt deretter dama som fant det nyttig å bruke en dildo samtidig som hun spilte Call of Duty.

Er dette korrekt?

Veldig mange kvinner har i dag dildo. Og veldig mange kvinner har også en dildo liggende slik at de kan kombinere underholdning og erotikk – noe som blir mer og mer vanlig.

Mathias fra Aarhus – dildolegende

I en så presset hverdag som den vi møter på i dagens samfunn, så må folk få gjøre to ting på en gang. Men det kan faktisk være farlig å være anspent når man benytter seg av sexleketøy. Bare spør den tyske kvinnen som kom på besøk til en danske som heter Mathias i Aarhus. Mathias var så opptatt av å fingre den tyske dama samtidig som han spilte COD at han glemte helt hennes orgasme, og fikk killstreak på 28.

Er det mer imponerende enn å komme hjem med et ferskt tilskudd til sexlivet ditt sammen med kjæresten din? Veldig mange mener i hvert fall ikke det.

Takk for meg. Kjøp gjerne dildo .

Legg igjen en kommentar