Alle kvinner trenger sexy undertøy

Alle kvinner trenger sexy undertøy

«Lingerie» er et fransk begrep som er definert som kvinners sexy undertøy. Når noen hører ordet lingerie får man assosiasjoner til noe kvinnelig og feministisk på en sensuell måte. Noen mennesker liker ikke å bruke penger på sexy undertøy fordi det ikke er «behagelig» nok eller at det er for dyrt.

Men vi kan vel avlive myten om at sexy undertøy er veldig dyrt hvert fall.

Hvorfor sexy undertøy er viktig

I dag er det slik at forskjellige selskaper og erotiske nettbutikker pumper ut sexy og eksentrisk undertøy, og mye sier meg at utviklingen på ingen måte har stoppet enda.

Selvtillit er en viktig faktor. Når du går til middag og vet at du har forlokkende undertøy på under klærne kommer

Florina BH-sett. Foto: Kondomeriet

du til å oppdage at du ter deg annerledes, snakker annerledes og gjør andre (og frekkere…) ting enn hva du tidligere kunne finne på å gjøre. Snakker kun ut i fra egen erfaring her, men det er helt utrolig hvor mye selvtillit litt frekkere undertøy faktisk kan gi deg. Er du trygg på deg selv og partneren din, så kommer du til å nyte godt av det. Selvtillit er sexy!

Du vil også merke at du kommer til å føle deg mer feminin, sexy og vill. Sexy undertøy gir deg virkelig følelsen av eventyr og spenning.

Jeg vet ikke hvordan jeg kan klare å legge ord på hvor mye oppiffing av undertøysskuffen har betydd for vårt forhold, men når sexen har manglet på et par dager har vi bare gått online og shoppet litt for sparepengene. Det trenger faktisk ikke være så alt for dyrt heller.

I tillegg får du alt av sexy undertøy rett hjem i posten 100 % anonymt. 🙂

Legg igjen en kommentar